Lion Event Support produceert Mandala festival 2018Lion Event Support produceert Mandala festival 2018
Back Back Nieuws

Lion Event Support produceert Mandala festival 2018

31 januari 2018

Dit jaar wordt vindt voor de derde keer het unieke Mandala Festival plaats. Bezoekers kamperen er in verschillende 'tribes' en genieten drie dagen van kleurrijk entertainment. Lion Event Support gaat de samenwerking aan met Extrema Network. Lion Event Support gaat de volledige facilitaire en technische productie verzorgen en heeft daarmee de productieleiding over dit campingfestival.

Uitdagend project

Mandala wordt gehouden rond een natuurzwembad in een bosrijke omgeving. Op het 100 hectare grote campingterrein kunnen bezoekers hun eigen tentje neerzetten en een weekend lang muziek, kunst en theater beleven. Willem de Leeuw van Lion Event Support: 'Het festival wordt gebouwd door meer dan honderd 'creators', die allemaal hun eigen project realiseren. Daarnaast is het festival 'trash free', wat betekent dat we zoveel mogelijk duurzaam moeten werken. Dat maakt Mandala zowel facilitair als technisch een mooi en uitdagend project.'

Extrema Network

Het Mandala Festival wordt gehouden op 8, 9 en 10 juni 2018 in Holiday Park De Bergen in Wanroij. De eerste editie in 2016 trok 3000 bezoekers, de tweede editie die vorig jaar gehouden werd mocht 5000 bezoekers verwelkomen. De ambitie is om deze groei door te zetten en dit jaar voor 8000 bezoekers te gaan.
Het festival valt onder de vlag van Extrema Network, organisator van gerenommeerde festivals als Extrema Outdoor NL , Extrema Outdoor BE, Solar Weekend, Polar Weekend en DIT Festival.

Fotocredits > Stephan Colen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!