Line-up Don’t Let Daddy Know in RAI Amsterdam Line-up Don’t Let Daddy Know in RAI Amsterdam
Back Back Nieuws

Line-up Don’t Let Daddy Know in RAI Amsterdam

13 januari 2020

Naast de nieuwe en grotere locatie - RAI Amsterdam - wordt Don’t Let Daddy Know ook groter door de line-up. Dancegrootheden als Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens en Fedde Le Grand zullen de drie areas voorzien van onvergetelijke optredens. Naast de main stage is er een hardstyle stage en een Sexy By Nature stage. Alle Sunnery James en Ryan Marciano fans kunnen hun hart ophalen, want het duo zal tijdens het event maar liefst twee sets draaien. Daar bovenop draaien legendes Headhunterz & Wildstylez, en Brennan Heart & Coone ook nog eens een back 2 back set op de main stage.

Nieuwe locatie

Eerder kondigde het succesvolle Nederlandse danceconcept Don't Let Daddy Know aan dat ze voor haar volgende editie van de Ziggo Dome naar RAI Amsterdam verhuist. Vanwege het extreem hoge aantal pre-registraties voor hun jaarlijkse weekender in maart 2020, besloot E&A Events de zevende editie op deze nieuwe locatie te vieren. Ze organiseren op vrijdag 6 maart een volledig nieuw indoor festival genaamd Don't Let Daddy Know Music Festival.

Veel meer dan een clubavond

Sinds de oprichting op partyeiland Ibiza zijn de Don't Let Daddy Know-evenementen veel meer geworden dan alleen een clubavond; ze werden een movement en een lifestyle. Na zeven jaar van uitverkochte shows, honderdduizenden internationale bezoekers en een line up van wereldklasse, verwelkomt RAI Amsterdam op 6 maart 30.000 feestgangers en worden ze meegenomen op een magische muzikale reis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!