Lichtjesavond Delft een logistiek succes!Lichtjesavond Delft een logistiek succes!
Back Back Nieuws

Lichtjesavond Delft een logistiek succes!

14 december 2017

Lichtjesavond Delft 2017 was ondanks het gure winter weer een groot succes. Rond de 40.000 mensen bezochten 12 december de lichtjes avond in Delft. Lion Event Support was voor de tweede keer, met succes, betrokken bij de productie. 

Succesvolle editie

De bezoekers genoten van entertainment, food en legio kerst artikelen die te koop aangeboden werden door de standhouders. De Gemeente Delft heeft met vereende krachten in de nacht van maandag op dinsdag de wegen in de stad vrij gemaakt van sneeuw waardoor bezoekers veilig konden voortbewegen en genieten van een succesvolle editie.  

Veiligheid en beleving

 Lion Event Support was betrokken bij de totale facilitaire - en technische productie, de vergunningen voor het traject en de veiligheid en crowd management. Voor het eerst heeft de gemeente ingestemd met het voorstel dat ‘Lion Event Support’ deed om vanaf de markt een 4 aantal routes richting de verschillende pleinen in te stellen in de vorm van een 1 richting situatie voor bezoekers. ‘De straten rondom de grachten van de binnenstad van Delft zijn pittoresk maar ook erg smal. Tienduizenden bezoekers tegen elkaar in laten lopen is dan niet niks. Door de 1 richting situatie heeft de bezoeker gister haar bezoek als zeer prettig en veilig ervaren.’  Aldus Lion Event Support.

Het AD zegt hierover op 13 december: 

'Organisatie heeft dit jaar een logistiek handigheidje bedacht. Er was een eenrichtingsroute uitgestippeld langs alle hotspots, Zodat het op drukke plekken niet - zoals in alle voorgaande jaren - tot grote opstoppingen zou komen. Een schot in de roos!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!