Back Back Nieuws

Lezingenprogramma Socialmedia.nl tijdens Festivak

17 oktober 2013
De vakbeurs Festivak vindt op woensdag 13 en donderdag 14 november a.s. plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Laat je op de beursvloer en middels het inhoudelijke lezingenprogramma op de hoogte brengen van alle trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Lezingenprogramma
Samen met Socialmedia.nl is een interessant lezingenprogramma samengesteld waarbij wordt stilgestaan bij o.a. social media, mobile en contentstrategie rondom events. Diverse toonaangevende sprekers waaronder Patrick Petersen, bestseller auteur online, mobile en contentmarketing, informeren en inspireren je omtrent deze onmisbare ingrediënten bij de organisatie van publieksevenementen. Eén van de thema’s die tijdens zijn lezingen aan bod komt is contentmarketing: hoe gebruik je plaatjes, video’s en teksten op jouw event-website? En hoe combineer je contentmarketing met social media en mobile marketing? Kortom tips en tricks over hoe je online het meeste aandacht genereert voor je event.

De beursvloer en het lezingenprogramma van Festivak zijn na registratie kosteloos te bezoeken. Registratie is mogelijk via de website.

Foto: Patrick Petersen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!