‘Let’s reconnect’ met MPI Nederland en VisitBrabant‘Let’s reconnect’ met MPI Nederland en VisitBrabant
Back Back Nieuws

‘Let’s reconnect’ met MPI Nederland en VisitBrabant

18 mei 2021

Op 1 juli brengen MPI Nederland en VisitBrabant Convention Bureau de branche na lange tijd (weer) bij elkaar tijdens een van de eerste LIVE evenementen van 2021. Een dag vol ontmoetingen en ijzersterke content, waarop meeting- en eventprofessionals hun vak, de branche en de kracht van LIVE herontdekken.

Smaakt naar meer

Tijdens MPI Explore 2020, het eerste grootschalige online evenement van MPI Nederland, liet VisitBrabant de branche al kennismaken met de gastvrijheid van Noord-Brabant. Diverse Brabantse locaties verzorgden de online netwerkborrel tijdens dit evenement waarbij de grenzen van online werden opgezocht. Deze eerdere samenwerking tijdens Explore smaakte naar meer. Thijs Peters, voorzitter van MPI Nederland: ‘Nu we allemaal snakken naar persoonlijk contact, zoeken we opnieuw de samenwerking, maar nu in een live setting. Tijdens RECONNECT laten we zien dat we weer op een inspirerende en veilige manier fysiek samen kunnen komen. Een positieve blik vooruit.’

(Re)Connect

De ochtend start in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch en staat in het teken van elkaar ontmoeten, je branchegenoten echt leren kennen en het maken van echte verbinding. Met interactieve spelformats begeleidt topspreker Cyriel Kortleven deelnemers door de drie fasen van het Crossing Border proces. Een mooie brug naar het middagprogramma, waar gezorgd wordt voor een frisse blik. Deelnemers ontdekken de kracht en mogelijkheden van Brabant, en niet alleen als vergaderdestinatie.

Ontdek Brabant

Waar MPI Nederland zorgt voor het inhoudelijke programma, zorgt VisitBrabant voor een reis langs de iconen van Brabant. De provincie staat bekend om haar gastvrijheid en is koploper op het gebied van onder andere Data Science, High Tech en Design. Brabantse professionals uit deze sectoren zorgen op 1 juli voor kennis en inspiratie waarna deelnemers zelf aan de slag gaan om dit binnen de meeting & event industrie toe te passen. Na afloop van deze learning journeys gaan deelnemers met concrete tips en praktische voorbeelden naar huis. Maar natuurlijk niet voor het programma in ’s-Hertogenbosch op gepaste wijze wordt afgesloten met een Brabantse borrel.

Better safe…

Uiteraard is en blijft veiligheid de hoogste prioriteit. De organisatie van RECONNECT staat in nauw contact met het Eventplatform en het RIVM over de laatste ontwikkelingen over de maatregelen tegen het COVID-19 virus. In het event design wordt rekening gehouden met de strengst mogelijke richtlijnen. www.visitbrabant.com/reconnect

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!