Let’s meet Utrecht: op reis naar je volgende eventLet’s meet Utrecht: op reis naar je volgende event
Back Back Nieuws

Let’s meet Utrecht: op reis naar je volgende event

15 augustus 2022

Woensdag 7 september, 15:00, stationswachtkamer 3e klasse… de reis kan beginnen! Waar gaan we naartoe? Hét nieuwe netwerkevent waar je inspiratie op gaat doen voor je (volgende) zakelijke bijeenkomst: Let’s meet Utrecht. Een middag vol verborgen Utrechtse pareltjes, inspirerende verhalen en persoonlijke gesprekken. Let’s meet Utrecht vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Let’s meet Utrecht is een gloednieuw netwerkevent dat in het leven is geroepen om zakelijke eventplanners en Utrechtse locaties en leveranciers met elkaar in contact te brengen. Om zo te ontdekken wat voor moois er samen gedaan kan worden op het gebied van events, bijeenkomsten, congressen en meer in Utrecht en de regio. Al met al belooft het een interactieve middag te worden waarbij jij als eventplanner alles op één plek hebt, wel zo effectief!

Hoe ziet de middag eruit?

Stap met jouw treinkaartje de treinwagon in voor een speeddate met één van de Utrechtse locaties of leveranciers. Wat voor gezamenlijke reis kunnen jullie samen starten? Of start de middag met een mentale stadswandeling en loop in gedachten over het Domplein, langs de iconische grachten en werfkelders. Een stadswandeling is niet compleet zonder een proeverij van één van de meest bekende Utrechtse bierbrouwers. Weet jij alles over Utrecht, of heeft de stad en regio nog geheimen voor jou? Ontdek het tijdens een enerverend Utrechts spel met een zelfgemaakt smoothie in de hand.

Vuelta in Utrecht

Na dit eerste deel van de reis, volgt een ervaringsverhaal van Simone Richardson, Projectdirecteur van La Vuelta Holanda. Zij vertelt over de Vuelta en waarom er gekozen is om de Vuelta te starten in Utrecht. Verder zal Cor Jansen, Directeur-bestuurder van Utrecht Marketing, spreken over waarom Utrecht stad en regio al 900 jaar de beste plek is om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk sluiten we af met een netwerkborrel, onder het genot van échte Uteregse deuntjes, om nog even na te praten over jouw volgende droomreis.

Waar en wanneer?

Let’s meet Utrecht vindt plaats op woensdag 7 september van 15:00 tot 18:30 in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Inschrijven kan via Utrecht Convention Bureau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!