Let’s meet Utrecht 2023: samen een succesLet’s meet Utrecht 2023: samen een succes
Back Back In de spotlights

Let’s meet Utrecht 2023: samen een succes

02 augustus 2023

Of het nu gaat om het organiseren van een groot zakelijk evenement, een conferentie of een inspirerende bijeenkomst, succes komt voort uit het vermogen om effectief samen te werken. Utrecht, een regio vol historie, natuur en mogelijkheden, heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevende bestemming voor (zakelijke) evenementen in Nederland. Het succes van ieder congres of zakelijke bijeenkomst is grotendeels te danken aan de sterke samenwerking van verschillende locaties en leveranciers én aan eventplanners.Ben je op zoek naar nieuwe zakelijke kansen, inspiratie en waardevolle connecties? Neem dan deel aan het jaarlijkse netwerkevenement Let’s meet Utrecht, op woensdag 6 september 2023.

Let’s meet!

Tijdens Let’s meet Utrecht maak je kennis met een breed scala aan zakelijke locaties en leveranciers uit de Utrechtse evenementenbranche en krijg de kans om op een laagdrempelige manier te netwerken én inhoudelijke kennis op te doen. Het thema van dit jaar is ‘samen’.

Het programma van het netwerkevenement is zorgvuldig samengesteld. De middag start om 14:30 met een verfrissend drankje en een interactief plenair programma. Ga op speeddate met zakelijke locaties en leveranciers uit de Utrechtse evenementenbranche en ontdek hoe jullie elkaar kunnen versterken. Nieuwsgierig wie er aanwezig zijn tijdens Let's meet Utrecht? Neem vast een kijkje.

Aan de slag met AI en een lachworkshop

Duik in de wondere wereld van Artificial Intelligence. Met Margot van Brakel als host ben je verzekerd van een hands-on sessie waarbij je zelf direct aan de slag gaat met AI. Wist je dat een neplach dezelfde positieve effecten heeft op de hersenen als een echte lach? Samen lachen verbindt en geeft een enorme boost aan positieve energie. Ontdek het tijdens de lachworkshop.

Utrechtse Stadsvrijheid (DUS)

Naast het zakelijke aspect biedt ‘Let’s meet Utrecht’ ook ruimte voor ontspanning. De locatie van het evenement, de Utrechtse Stadsvrijheid (DUS), heeft een prachtige omgeving waar je kunt genieten van een ontspannen sfeer aan de kade of kunnen relaxen met de voeten in het zand, terwijl je ondertussen op een ongedwongen manier waardevolle connecties legt. 

Utrecht voor jouw volgende evenement

Een congres in een oud kasteel midden in een historische stad of een zakelijke vergadering midden in de weilanden in het Groene Hart. De regio zit boordevol cultuur, erfgoed en natuur. Daarnaast is Utrecht de derde congresstad van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Met een centrale ligging in Nederland, een goede bereikbaarheid en unieke locaties biedt regio Utrecht een scala aan mogelijkheden voor (zakelijke) evenementen.

Utrecht Convention Bureau

Let’s meet Utrecht wordt georganiseerd door het Utrecht Convention Bureau – onderdeel van Utrecht Marketing. Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres of zakelijke vergadering. Denk aan locatiekeuzes, programma samenstelling, maar ook bidprocedures en het onderzoeken van subsidie opties. Het Utrecht Convention Bureau kan hierbij helpen en voorzien van deskundig, onafhankelijk en kosteloos advies. Daarnaast brengt het Utrecht Convention Bureau je in contact met de juiste partners in Utrecht om jouw evenementen tot een succes te maken. Partners met wie het Utrecht Convention Bureau samenwerkt zijn Professional Conference Organisers, evenement locaties en/of hotels. Let’s meet Utrecht is één van de manieren hoe het Utrecht Convention Bureau locaties en leveranciers uit de Utrechtse evenementenbranche samenbrengt met eventplanners.

Ben jij een eventplanner? Dan is ‘Let’s meet Utrecht’ hét netwerkevenement om bij te zijn. Breid je netwerk uit, leg waardevolle connecties en kom samen tot jouw volgende succesvolle evenement.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem een kijkje op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!