Les secrets des Versailles in levenstheater Mayer Manor Les secrets des Versailles in levenstheater Mayer Manor
Back Back Nieuws

Les secrets de Versailles in levenstheater Mayer Manor

20 december 2018

Oudjaarsnacht worden de vier verdiepingen van levenstheater Mayer Manor (Nes 116, Amsterdam) omgetoverd tot geheime kamers van Versailles. Inclusief troonzaal, koninklijke vertrekken, boudoir van Marie Antoinette, catacomben van Markiezin de Sade én badhuis met sauna, koperen baden en gouden harpmeisjes. Dresscode is de Franse monarchie (1660-1792), met een absurdistische twist.

'Les Secrets de Versailles' (21:00-06:00) wordt georganiseerd door Lloyd-Acardi, in samenwerking met Tenclub. Koning Louis of France bepaalt wie wel of niet waardig genoeg is om een uitnodiging te ontvangen voor de verborgen facebookpage (privé event), aan de hand van enkele excentrieke vragen op: secretsdeversailles.com.

Animation absurde, musique magistrale

De zinnenprikkelende kamers, trappen en dansvloeren van het 'petit palais' worden gevuld met klassieke livemuziek (violen, trompetten, gitaren, harp) in samenspel met elektronische klanken van deejays après la lettre: DJ Isis, Daniel Zuur, Forest of Heroes, Jazzy D, Annison, Stefnitz en Frederik Abas. Daarnaast biedt de grootsheid van Versailles artistieke, theatrale uitingen zoals opera, ballet, hofdans, acrobatiek, pantomime, poëzie en magie.

Let them eat cake!

Alle zintuigen worden gestimuleerd tijdens 'Les Secrets de Versailles'. Geniet van de open bar, pâtisserie royale, hors d'oeuvres, oesters en andere afrodisiaca om het nieuwe jaar mee in te luiden. De Koning verwent zijn gasten met smakelijke traktaties, bruisende wijnen, schuimige ales en prachtige mixen - alles om de lippen en kelen de hele nacht nat te houden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!