Back Back Nieuws

Leger des Heils en LA The Voices openen gezamenlijk de Huishoudbeurs

14 februari 2013
De Huishoudbeurs komt er weer aan! Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen heeft alle ingrediënten in zich voor het gezelligste dagje uit. Beursbezoekers kunnen elke dag volledig losgaan tijdens de live optredens van bekende Nederlandse artiesten en genieten van de vele bekende Nederlanders, die tijdens het evenement langskomen. De Huishoudbeurs wordt van 16 tot en met 24 februari gehouden in Amsterdam RAI.

 

Een heel scala aan BN’ers treedt dit jaar op tijdens de Huishoudbeurs. Zaterdag 16 februari openen LA the Voices en het Leger des Heils gezamenlijk het evenement op geheel eigen wijze. Het Leger des Heils laat met de 50|50 collectie zien, dat er mooie producten te maken zijn uit restmaterialen. LA the Voices geeft een spetterend optreden. ’s Middags treden Jeroen van der Boom, Thomas Berge en Raffaela op, op de beursvloer.

 

Glennis Grace en de 3 J’s
Topartiesten als Glennis Grace, de 3 J’s, Jannes en Leona maken tijdens de overige beursdagen hun opwachting in Amsterdam RAI. Andere toppers die het publiek vermaken met muziek zijn onder meer Dean Saunders, Jody Bernal, de Fantastico’s, Jan Keizer & Anny Schilder, Wesley Klein, Django Wagner, Vinzzent,  Pearl Jozefzoon en Yes-R.

 

Modetoppers Trinny & Susannah en Daphne Deckers
Ook niet-zingende BN’ers geven de Huishoudbeurs kleur. Dagelijks geeft Mariana Verkerk catwalkworkshops aan aanstormend modellentalent. Modeduo Trinny & Susannah geven stylingadvies op Festival Fantastique en Daphne Deckers presenteert hier de modeshow. Dagelijks kunnen bezoekers Nederlandstalige artiesten ontmoeten tijdens de Meet & Greet op de stand van Blokker/RadioNL. Auteurs als Natascha Boudewijn, Berthold Gunster, Hans Dorrestijn, en Kader Abdolah geven acte de présence en Tosca Menten, Arthur Japin, Ilja Gort en Astrid Harrewijn geven signeersessies. Ook Angela Groothuizen en Iris Kroes zijn van de partij; zij geven tips om af te vallen. De beurs is natuurlijk niet compleet zonder Jochem van Gelder, Piet Paulusma, Rob Geus, Jim Bakkum, Eddy Zoey en het boodschappenspel met Selma op het SBS6 Paviljoen in hal 7.

 

Nieuwste trends
Ruim 370 exposanten tonen tijdens Huishoudbeurs 2013 hun nieuwste producten en diensten. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de scherpe beursaanbiedingen. Kortom, de beurs bevat alle ingrediënten voor het gezelligste dagje uit voor de vrouw van nu met haar vriendin(nen)!

 

De Huishoudbeurs is ook te volgen op twitter en Facebook.

 
Fotografie: NFP Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!