Back Back Nieuws

Leergang Conference Management voor verbetering in resultaten

03 november 2014
Conference Management is een krachtige en zeer nuttige 2-daagse leergang van MPI binnen het portfolio van ‘Master in Event Management’. De leergang zich richt op personen die werkzaam (willen) zijn in de (wetenschappelijke) congresmarkt. Dat geldt dus voor enerzijds de congresorganisatoren en/of  planners bij verenigingen en anderzijds ook voor medewerkers van congreslocaties. De opgedane kennis draagt bij aan een veel betere samenwerking en dat leidt tot betere resultaten. Kortom, een essentiële en niet te missen leergang.

Tijdens de bijeenkomst die verspreid is over 2 dagen wordt er specifiek ingegaan op de zaken die kenmerkend zijn voor congressen en afwijken van event management. Zelfs de doorgewinterde event manager zal nieuwe inzichten krijgen als het gaat om conference management. Kwaliteit staat in het 2-daagse programma voorop.

Deze inspirerende cursus is volledig ontwikkeld door MPI. Een viertal enthousiaste, ervaren docenten nemen  de deelnemers deze dagen mee vanuit de visie dat ofschoon je theorie als basis nodig hebt, het vooral een vak is dat je in de praktijk zult leren.

De leergang en het lesmateriaal is in het geheel samengesteld door MPI en is een weergave van de jarenlange ervaring van haar leden die zich bezighouden met de organisatie van congressen. MPI is met 23.000 leden ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie en bestaat inmiddels meer dan 40 jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!