Leden SITE Nederland sluiten zich aan bij CLC-VECTALeden SITE Nederland sluiten zich aan bij CLC-VECTA
Back Back Nieuws

Leden SITE Nederland sluiten zich aan bij CLC-VECTA

19 juli 2022

Vanaf deze zomer breidt het CLC-VECTA netwerk zich verder uit met de toetreding van de leden van SITE Nederland. Het samengaan van de verenigingen is een logische vervolgstap op de goede samenwerking tussen de verenigingen in de afgelopen jaren.

'In de afgelopen jaren hebben SITE en CLC-VECTA op verschillende voor de incentivebranche relevante onderwerpen de samenwerking gezocht. Zo hebben we gezamenlijk collectieve voorwaarden ontwikkeld, delen we kennis op het gebied van de Richtlijn Pakketreizen en reisbureauregeling en hebben we samen opgetrokken in de lobby rondom deze onderwerpen en ten tijde van corona', aldus Bart van der Heijden, voorzitter van CLC-VECTA. 'We zijn blij dat SITE nu de stap maakt om zich volledig aan te sluiten bij CLC-VECTA.'

Sterke vereniging

Roger Schreurs, die de afgelopen 8 jaar de voorzittershamer van SITE Nederland in handen had: 'CLC-VECTA is een sterke vereniging met een groot netwerk, een stevige vertegenwoordiging in Den Haag, veel kennis van de brede zakelijke evenementenbranche, een volwaardig juridisch loket en goede collectieve regelingen, o.a. voor incentiveverzekeringen. De leden van SITE Nederland gaan daar, als volwaardig lid van CLC-VECTA enorm veel profijt van hebben.'

Kennismaking

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van CLC-VECTA eind mei zijn de leden van CLC-VECTA geïnformeerd over de plannen en hebben de bestuursleden van SITE Nederland kennis kunnen maken met de werkwijze, het ledennetwerk en de ambities en plannen van CLC-VECTA. Aansluitend hebben de besturen van beide verenigingen de verdere kaders afgestemd. Onderdeel van die afspraken is de toetreding van Raymon Honings, eigenaar van Travelmediate en nu nog bestuurslid bij SITE Nederland, tot het CLC-VECTA bestuur. Naast de afspraak dat leden van SITE Nederland dus volwaardig lid worden bij CLC-VECTA met ingang van deze zomer. De aftrap daarvan vindt plaats op 31 augustus in Grand Hotel Huis ter Duin tijdens de voor SITE leden traditionele barbecue.

'Een mooi moment voor de SITE leden om terug te kijken, maar zeker ook in informele setting kennis te maken met CLC-VECTA en vooruit te kijken', besluit Roger.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!