Back Back Nieuws

Le Dakar 2011 groot succes voor HV Productions

14 februari 2011
Vanaf het moment dat de rally ‘Parijs-Dakar’ naar het Zuid-Amerikaanse continent verhuisde, is Henk Verhoeven, directeur van HV Productions, begonnen met het organiseren van verschillende activiteiten rondom deze spectaculaire rally. Na drie jaar is HV Productions niet meer weg te denken uit de wereld die ‘Dakar’ heet.

 

Incentive voor Dakar liefhebbers

Vrijwel alle Nederlandse teams laten hun hospitality rondom start en finish in Buenos Aires verzorgen door het evenementenbureau uit Eindhoven. Daarnaast stond voor het derde jaar op rij de volledig verzorgde incentive voor Dakar liefhebbers op het programma.

 

Ultieme Dakar beleving

Onder de noemer ‘Follow the Dakar’ hebben circa 150 gasten een onvergetelijke reis gemaakt, waar dè ultieme Dakar beleving centraal stond. De laatste 3 etappes van
‘Le Dakar 2011’ werden op de voet gevolgd, waarbij naast Buenos Aires ook de Argentijnse steden San Juan en Cordoba werden aangedaan.

 

Grote verrassing

Henk Verhoeven begint te glunderen zodra hij erover praat en omschrijft zijn absolute hoogtepunt van de reis: ‘Nadat we op indrukwekkende wijze, met 7 privéjets, van Buenos Aires naar San Juan waren gevlogen, stond de gasten een grote verrassing te wachten. Bij aankomst in de woestijn doemde er langs het wedstrijdparcours plots een reusachtige VIP tent op. Deze tent was exclusief voor onze gasten en volledig uitgerust met airconditioning, loungemeubilair, een grote bar en compleet terras.’

 

Volle vaart vooruit

De gasten werden onthaald met champagne en heerlijke hapjes. ‘Je had die gezichten moeten zien. Ze konden hun ogen haast niet geloven. De wagens scheurden gewoon op enkele meters afstand in volle vaart aan ons voorbij. Er waren zelfs rijders die stopten om hun geliefde en enthousiaste supporters vluchtig gedag te zeggen. Bijna onwerkelijk!’

 

Holland Argentina House

Uiteraard mocht het speciaal voor deze gelegenheid ingerichte ‘Holland Argentina House’ in Buenos Aires ook deze editie van ‘Le Dakar’ niet ontbreken. De ultieme ontmoetingsplaats voor rijders, familie, sponsoren en alle andere geïnteresseerden, waar het dak er volledig af ging tijdens de Slotparty op zondag.

 

Tot in de vroege uurtjes

Een Argentijnse topband en de uit Nederland ingevlogen DJ Harm en feestzanger John Meijer, maakten het feestje compleet. Tot in de vroege uurtjes werd het ‘Holland Argentina House’ op z’n kop gezet. ‘Een prachtige afsluiter van een fantastische editie van “Le Dakar” voor HV Productions!’ besluit Henk Verhoeven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!