Back Back Nieuws

Le Champion partner EK Atletiek 2016

07 juli 2015
In het Olympisch Stadion in Amsterdam is 6 juli Le Champion officieel benoemd tot partner van de Europese Kampioenschappen Atletiek 2016. Als partner van EK Atletiek 2016 gaat Le Champion de EK Halve Marathon, de Brooks 10K Run en diverse side events tijdens het EK Atletiek 2016 organiseren.

Officieel
Nadat vorig jaar de intentieovereenkomst getekend is om medeorganisator te worden van het EK Atletiek 2016, is de samenwerking nu officieel geworden. Dit werd bekend gemaakt tijdens de persconferentie van Stichting EK Atletiek 2016, de Atletiekunie en de NOS in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Ervaring
Le Champion heeft jarenlange ervaring in het organiseren van sportevenementen, waaronder de Dam tot Damloop, de TCS Amsterdam Marathon en de Amsterdam City Walk. Zeer verheugd is de organisatie dan ook dat zij haar expertise nu mag inzetten voor het EK Atletiek. Le Champion zal de EK Halve Marathon, de Brooks 10K Run en diverse side events organiseren. Zo zullen er in de week voorafgaand van het EK evenementen georganiseerd worden voor een groter publiek, waaronder een Kids-, Business- en Fun Run en een wandelevenement voor jong en oud.

Visie
Het vervullen van deze rol past goed in de visie van Le Champion: het organiseren van sportevenementen die voor zowel topsport als breedtesport toegankelijk zijn, met als uiteindelijke doel mensen in beweging krijgen en overwinningen bieden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!