Laserforum verzorgt lasershow tijdens ELFIA in ArcenLaserforum verzorgt lasershow tijdens ELFIA in Arcen
Back Back Nieuws

Laserforum verzorgt lasershow tijdens ELFIA in Arcen

03 oktober 2018

Het grootste fantasy- en kostuumevenement Elfia streek afgelopen weekend voor de 10e keer neer in de Kasteeltuinen te Arcen. Het tweedaags festival trok duizenden flamboyant uitgedoste bezoekers uit alle windstreken van Europa.

Op het evenement bepaal jij wie je wilt zijn; een engel of een duivel, een fee of een kwaadaardige prinses, een romantische piraat of een goddelijk wezen. Je stapt in een droomwereld waar verbazingwekkende kostuums, sensationele optredens, heraldieke storytelling en een gevoel van onderlinge verbondenheid met elkaar samensmelten. Een prachtig voorbeeld van een 'immersive experience' die van begin tot eind in het evenement wordt doorgetrokken.

Elfian Redemption

En juist om deze onderdompeling nog verder door te trekken, deed de organisatie wederom een beroep op de expertise van Laserforum. De show Draconis Elfia van vorig jaar kreeg een vervolg en presenteerde op 22 september driemaal de lasershow: Elfian Redemption. Een 12-minuten durende performance met een unieke storytelling, een verhaal gebaseerd op een eigen (droom)wereld. Een show met op maat gemaakte muziek, geproduceerd in een mélange van goed en kwaad. 

Uitgebeeld in een visueel meesterwerk puur én alleen met lasers verteld, enkel ondersteund door LED verlichting die de excentrieke vormen van de natuurlijke omgeving naar boven brachten rondom het prachtig meer. ELFIA - The Lasershow, een ongekende belevenis, aanschouwd door tienduizenden mensen die jaarlijks een impact achterlaat, op zowel de bezoekers als het team van Laserforum en de organisatie. To be continued..

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!