Laserforum: Maatwerk is krachtLaserforum: Maatwerk is kracht
Back Back Nieuws

Laserforum: Maatwerk is kracht

03 oktober 2019

'Iedere klant is anders en iedere klant vertelt een ander verhaal. Een verhaal dat dikwijls wordt vertaald in een visuele happening waarbij de ideevorming van enkele ‘regisseurs’ wordt vertoond aan een zéér groot-, of juist exclusief gezelschap. Het is daarbij van groot belang dat wat er ook wordt vertelt, hetgeen perfect aansluit bij de desbetreffende doelgroep én niet snel vergeten wordt'.

Show als ruggengraat

Laserforum is een bedrijf dat 38 jaar lasershows presenteert waarmee de creatie van een show als ruggengraat wordt gezien om hart en hoofd van bezoeker te raken en bezielen. Maatwerk is niet weg te denken uit dit gepassioneerde bedrijf. Het is een one-stop-shop waarbij concepten op klad worden vertaalt naar spraakmakende shows in de leisure, B2B, festival en overheidssector. Van krankzinnig naar elegant, van zwaarmoedig naar spectaculair.

Recente projecten

Zwarte Cross 2019
Een dagelijkse closing-show werd opgeleverd op de Dansvloer Stage waarbij Tante Rikie fictief met een raket werd afgeschoten naar het oneindige én we duizenden sterrenstofjes mee op reis namen in knallende tijdcodeshow, 4 avonden lang.

BE-MINE mijnhappening 2019
Ter nagedachtenis aan alle mijnwerkers en de mijnsluitingen te Beringen (BE) realiseerden we een eendaags lichtkunstfestival op het grootst industriële erfgoedgebied in Vlaanderen. Op be-MINE werd een schouwspel van licht, video, geluid en laser gepresenteerd met als slotstuk een 14-minuten meeslepende show vanuit de ogen van een hoogstaand gevisualiseerde mijnwerker. 

Stereo Sunday 2019 
Dé eindshow voor ons meest geliefde festival in eigen thuishaven, Stereo Sunday, Waarmee duizenden bezoekers werden geprikkeld naar een onvergetelijke festivaldag. Een prachtige totaalshow als kers op de 10-jarige Jubileumtaart voorzien van tijdcode laser, pyro, FX en licht met een sterke muzikale afwisseling en een zéér ijverig publiek. 

MIFA 2019
Voor MIFA Aluminium; één van de paradepaartjes van Aalberts Industries, mochten we een bijzonder moment teweegbrengen waarbij we de officiële opening van de nieuwe hal én extrusiepers mochten presenteren voor een uitzonderlijk gezelschap. Met een zéér cleane high-tech show bedankten en inspireerden we een onvermoeibaar team van professionals die niet zomaar tevreden zijn met middelmaat.

Regisseur van beleving

Bij iedere opdrachtgever, ongekend haar doelstelling leveren we denkkracht, creativiteit en een ijzersterke tastbare beleving. Onze merkbelofte: 'LEAVING YOU STANDING IN AMAZEMENT', is een toezegging waar onze regisseurs dag én nacht voor staan. Het resultaat, een lach of traan, gepaard met een oorverdovend applaus. Dat is het hoogst haalbare.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!