Lang zal ze Live! IDEA viert jubileum met EventStreetLang zal ze Live! IDEA viert jubileum met EventStreet
Back Back Nieuws

Lang zal ze Live! IDEA viert jubileum met EventStreet

20 februari 2018

IDEA bestaat dit jaar 15 jaar en zoals we van de branchevereniging gewend zijn laat ze dat niet onopgemerkt voorbij gaan; niet alleen door het vak te vieren, maar ook door (uit) te delen. Een van de eerste wapenfeiten van dit feestelijke jaar werd vandaag tijdens EventSummit gepresenteerd: EventStreet. Het meet & greet event voor opdrachtgevers en bureaus, in hartje Haarlem. Na succesvolle edities in Parijs en Brussel valt op 10 juli 2018 de eer te beurt aan de ondernemersstad aan het Spaarne.

Take-over van de Grote Markt

Op deze dinsdagavond presenteren 15 toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus zich in de sfeervolle Haarlemse binnenstad. Sterker nog; hun namen prijken voor deze gelegenheid op de gevels van de diverse kroegen, restaurants, en wijnbarren. De leukste plekken op en rondom de Grote Markt zijn voor deze avond dus in handen van IDEA-leden.

Waarom in horecagelegenheden? Juist omdat gastvrijheid - het bestaansrecht in de horeca - en creativiteit hand in hand gaan om iemand te kunnen raken. De bureaus pakken dan ook flink uit en willen opdrachtgevend Nederland verrassen en inspireren. Iedere professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld is welkom om de sfeer te proeven bij de verschillende bureaus en te genieten van een zomerse avond vol mooie inzichten, ontmoetingen en mogelijke samenwerkingen.

Lang zal ze Live!

Maarten Schram, managing director van IDEA: 'Dat we gevallen zijn voor het concept van EventStreet is geen toeval; we staan voor live ontmoetingen en samenwerkingen. Want juist met die ingrediënten kunnen we branche- en zelfs grensoverschrijdend zijn. Dat bewijzen onze bureaus jaar op jaar met sterke (awardwinning) cases. Onze lustrum pay-off is Lang zal ze Live! en dat is waar we ons allemaal hard voor maken: live communicatie als impactvol en onmisbaar onderdeel in elke volwaardige marketingstrategie. Dit brengen we graag en vaak onder de aandacht bij opdrachtgevend Nederland. Nu dus ook met de eerste editie van EventStreet op 10 juli 2018; want wie jarig is, trakteert!'

Partners en gastenlijst

De Nederlandse editie van EventStreet is een initiatief van IDEA in samenwerking met EventSummit, Gemeente Haarlem, Haarlem Convention Bureau, Haarlem Marketing, Momice en mediapartners De Eventmanager en Events.nl. De inschrijving voor deze ludieke en bijzondere meet & greet tussen opdrachtgevers van events en de eredivisie van eventmarketing- en live communicatiebureaus is geopend, dus registreer snel en zet 10 juli alvast in de agenda. Voor meer informatie en tickets: www.eventstreet.nl.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!