Back Back Nieuws

Landgoed & Résidence Hunzebergen trekt nieuwe krachten aan

11 augustus 2009
Bij Landgoed & Résidence Hunzebergen in Exloo hebben twee wisselingen plaatsgevonden. Arne Heitmeijer (foto) is enkele maanden in dienst getreden als General Manager en Robin Schepers is per1 juni begonnen in de functie van Sales & Marketing manager.

 

Heitmeijer begon zijn loopbaan bij het Kurhaus hotel in Scheveningen. Vervolgens vervulde hij meerdere functies bij hotel Inntel in Zutphen, waar hij uiteindelijk hotelmanager werd van Inntel Zutphen. In 1993 kocht hij samen met zijn vrouw een hotel te Lochem dat hij uiteindelijk verkocht in 2007. Na een periode van rust begon het weer te kriebelen en Arne Heitmeijer startte zijn eigen adviesbureau genaamd For-ward om nu anderen met raad en daad terzijde te kunnen staan. Tot Tom Westermeijer sr., eigenaar van Landgoed & Résidence Hunzebergen hem vroeg de zaak in Exloo op de kaart te gaan zetten.

 

Robin Schepers (30) heeft de nodige ervaring binnen de hotellerie opgedaan bij o.a. hotel De Broeierd in Enschede en het Golden Tulip hotel te Paterswolde. De laatste jaren was hij werkzaam als sales & marketing manager bij Golden Tulip hotel Midden-Drenthe in Westerbork. In zijn nieuwe functie bij Landgoed & Résidence Hunzebergen geeft hij leiding aan het sales team, waarbij hij zich met name richt op de hotelbezetting voor zowel de toeristische als de zakelijke markt.

 

Landgoed & Résidence Hunzebergen beschikt over 52 luxe hotelkamers, 175 bungalows en 5 multifunctionele zalen voor vergaderingen of feestelijke bijeenkomsten. Daarnaast biedt het landgoed zowel indoor als outdoor uitstekende ontspanningsfaciliteiten. Verder is er een all weather hardcourt tennisbaan, midgetgolfbaan en een buitenzwembad.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!