Back Back Nieuws

Landgoed Avegoor officiële trouwlocatie

26 augustus 2010
Landgoed Avegoor in Ellecom is vanaf 1 september een officiële trouwlocatie. Er hebben al vele huwelijksfeesten plaatsgevonden in het 18e eeuws landhuis, maar vanaf volgende maand is het ook mogelijk de ceremonie hier te voltrekken.


Advies
De locatie is bezig in samenwerking met diverse partners een compleet bruiloftsassortiment samen te stellen, om zich duidelijk op de kaart te zetten. Avegoor zal niet alleen als locatie fungeren, maar geeft naar wens tevens advies bij bijvoorbeeld de bruidsmode en een trouwauto.

Gratis professionele trouwreportage
Omdat het management van Landgoed Avegoor erg blij is met de zojuist verkregen vergunning, geven zij de aanstaanden bruidsparen een bijzonder huwelijkscadeau. Bruidsparen die elkaar 'het jawoord' zullen gaan geven op het landgoed krijgen nu gratis een professionele trouwreportage door Jaro van Meerten Fotografie ter waarde van € 1.100 aangeboden.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Landgoed Avegoor op 0313 430600 en vragen naar Lianne van Houtum. Landgoed Avegoor is een Modern Art hotel met drie restaurants en 73 kamers in de gemeente Rheden (Gelderland).



Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!