Landal verdubbelt aantal parken in Groot-BrittanniëLandal verdubbelt aantal parken in Groot-Brittannië
Back Back Locaties

Landal verdubbelt aantal parken in Groot-Brittannië

19 november 2021

Landal GreenParks gaat opnieuw uitbreiden in Groot-Brittannië en voegt tussen nu en eind volgend jaar tien vakantieparken toe; een verdubbeling van het huidige portfolio. Het gaat om een partnerschap met Luxury Lodges Estates met zeven hoogwaardige bestemmingen in Engeland, Wales en Schotland; Landal Barnsoul in de Schotse regio Dumfries & Galloway, Landal Vale of Usk in Monmouthshire (Wales) en Landal North Lakes Lodges in het Engelse Lake District. Voor dit laatste park kan inmiddels worden geboekt voor aankomsten vanaf januari 2022.

In 2017 opende Landal Darwin Forest als eerste Britse park van Landal GreenParks. In vijf jaar tijd heeft de vakantieaanbieder een groei naar 19 bestemmingen gerealiseerd. 'Door onze snelle groei in Groot-Brittannië, met parken van Cornwall tot aan Schotland, hebben we Landal GreenParks goed op de kaart gezet. Britse vakantiegangers zijn dol op onze bestemmingen midden in de natuur, op ons kwalitatief hoogwaardige product en op onze gastenfocus. Met de nieuwe toevoegingen die we vandaag aankondigen, maken we een flinke groeispurt in populaire regio’s in Engeland, Wales en Schotland. Ook in Groot-Brittannië is de trend dat vakantiegangers dichter bij huis blijven en we zijn blij om hen meer keuzemogelijkheden te kunnen bieden', aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks ontstond in 1954 in Nederland en heeft nu meer dan 100 locaties in negen Europese landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. Het Verenigd Koninkrijk is het negende bestemmingsland waar Landal GreenParks actief is. Het bedrijf biedt 15.000 vakantiehuizen aan, heeft 3.000 medewerkers en biedt 14,5 miljoen overnachtingen aan 2,8 miljoen gasten per jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!