Landal Het Land van Bartje is klaar voor de zomerLandal Het Land van Bartje is klaar voor de zomer
Back Back Nieuws

Landal Het Land van Bartje is klaar voor de zomer

26 april 2021

Vakantiepark Landal Het Land van Bartje in Ees is met een groot aantal faciliteiten uitgebreid en vernieuwd. Op vrijdagochtend 23 april vond de feestelijke opening plaats in het bijzijn van gedeputeerde Henk Brink van de Provincie Drenthe en wethouder Nynke Houwing (economie, recreatie en toerisme) van de Gemeente Borger-Odoorn, uiteraard met inachtneming van de coronaregels. Het Land van Bartje is weer een toekomstbestendig vakantiepark, met een focus op kwaliteit, passend in de landschappelijke omgeving van de Hondsrug en aansluitend op de trend- ontwikkelingen van de Provincie Drenthe. De gezamenlijke eigenaren trokken in totaal 2,2 miljoen euro uit om het vakantiepark een nieuwe impuls te geven.

Nieuw belevingsterrein

Op vakantiepark Landal Het Land van Bartje kreeg Bartje’s Boerderij een nieuwe uitstraling met veel aandacht voor de huiskamersfeer en het aantal zitplaatsen is uitgebreid van 80 naar 120. De binnenspeelplaats is vergroot van 100 naar 400 vierkante meter en biedt één doorlopende speeltuin met veel klim- en klautertoestellen en er kan heerlijk gespeeld worden met zand en water. Bartje’s BikeXperience vormt nu een centrale fietsbelevingsplek met een groot assortiment fietsen, een informatiepunt voor fietsen in de omgeving en een prachtige pumptrackbaan. Er is een nieuw ingericht belevingsterrein met o.a. Bartje’s Adventure minigolf en speelelementen voor de kleintjes op Bartje’s mini erf. De Ponyranch werd voorzien van een overkapping.

Uitstraling van puur, ontspannen en beleven

Inge van der Greft, parkmanager van Landal Het Land van Bartje is blij met alle vernieuwingen. ‘We verwachten dat er de komende maanden verdere versoepelingen van coronamaatregelen mogelijk zijn, zodat onze gasten volop kunnen genieten van onze fraaie nieuwe faciliteiten.’ Die sluiten aan bij de uitstraling van puur, ontspannen en beleven. ‘Zaken waar in deze tijd meer dan ooit behoefte aan is,’ aldus Van der Greft.

Blijvend investeren in ontwikkelingsmogelijkheden

Ook de komende jaren blijft Landal Het Land van Bartje volop in beweging. Sinds de eerste bouwvergunning in 1957 hebben de eigenaren van het vakantiepark voortdurend gekeken naar de ontwikkelingsmogelijkheden en zijn steeds blijven investeren in verbeteringen van het park en de faciliteiten om de ca. 80.000 gasten die jaarlijks in Ees verblijven een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!