Landal GreenParks heropent Landal GreenParks heropent
Back Back Nieuws

Landal GreenParks heropent

11 mei 2020

Landal GreenParks heropent haar drie grootste vakantieparken Hof van Saksen, Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen per 15 mei. Dat gebeurt in fases, met inachtneming van de geldende RIVM-protocollen en de eerder deze week bekendgemaakte versoepelde maatregelen. Landal GreenParks is verheugd over de aangekondigde versoepelingen.

Laatste parken open

De parken van Landal GreenParks waren grotendeels al geopend en ook de laatste parken kunnen weer open. De komende weken zullen ook de faciliteiten op de parken weer gefaseerd openen.

Ontdek wat groen kan doen

‘Het aantal boekingen voor de zomer neemt toe. Nu versoepelingen bekend zijn gemaakt, willen mensen boeken voor de zomer. Veel gasten geven aan bewust in eigen land op vakantie te willen. Nederland is een prachtig vakantieland, zelfs als de zon eens een keer niet schijnt. Onze parken liggen op de mooiste plekjes en zijn een prachtige uitvalsbasis om eropuit te gaan, in een omgeving waar nog genoeg te ontdekken en te beleven valt. Of, zoals we bij Landal zeggen: ontdek wat groen kan doen!”, aldus Lizzy Keizer, Director Marketing en Sales van Landal GreenParks.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!