Laat Licht Festival Chassé Theater verrassend effectiefLaat Licht Festival Chassé Theater verrassend effectief
Back Back Nieuws

Laat Licht Festival Chassé Theater verrassend effectief

03 juli 2020

Op de langste dag van het jaar, zaterdag 20 juni jl., bracht het Chassé Theater in Breda een verrassend zomerfestival, Laat Licht. Deze culturele tour dwars door het prachtige, ruime theater heen, was in geheel nieuwe stijl en volgens alle geldende richtlijnen.

De start op het voorplein begon al veelbelovend, gasten werden welkom geheten door een heuse Ganzenfanfare. Op ludieke wijze werd aan gasten gevraagd om tijdens de tour door het gebouw afstand te bewaren. De ganzen gaven hierbij het goede voorbeeld.

Programma

In groepen van 30 personen voerde het festival langs optredens in verschillende zalen.  Lachwekkende cabaretscènes met Lonneke Dort, een fascinerende voorleessessie van Urland en het onmiskenbare stemgeluid van Spinvis; iedere locatie had een bijzondere, creatieve en intieme opstelling. De avond werd afgesloten met de indrukwekkende video installatie Weckin de laad- en losruimte van het theater, ditmaakte het geheel compleet. De gasten waren na afloop dolenthousiast, een greep uit de vele positieve reacties: ‘Wat fijn om weer even in het theater te zijn’. ‘Wat hebben we dit gemist’, ‘Wat leuk om zo bovenop de artiest te zitten.’

Zakelijke gezelschappen

Het mag duidelijk zijn: Het Chassé Theater is weer geopend; anders, kleiner, intiemer. En dat smaakt naar meer bij de gasten, bij medewerkers van het theater en ook bij de afdeling evenementen. Daarom wordt dit concept nu ook toegepast bij zakelijke bezoekers. Als bedrijf kies je de artiesten, Chassé Theater legt de contacten en maakt de mooiste logistieke puzzel voor het gezelschap. Op gepaste afstand, maar dicht genoeg bij elkaar om weer echt contact te maken en ervaringen met elkaar te delen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!