Back Back Nieuws

Laat je inspireren op Texel

15 maart 2016
Organiseer jij bedrijfsuitjes, vergaderarrangementen, congressen en andere zakelijke evenementen en zoek je een originele bestemming? Kom dan op 7 april 2016 naar Texel. Dan ontdek je, in het gezelschap van echt Texelse professionals, wat het eiland allemaal te bieden heeft voor je klanten of medewerkers.

Wie er wel eens geweest is, kan het zeker beamen; op Texel ben je even helemaal bevrijd van de dagelijkse drukte. 'Als de boot vertrekt, neem je letterlijk en figuurlijk afstand van het jachtige leven aan de vaste wal', aldus Ineke Derksen van VVV Texel. 'De overtocht duurt slechts 20 minuten. En wanneer je eenmaal op Texel bent, laten wij je zien dat Texel een scala aan voorzieningen heeft om elke zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.'

De Inspiratiedag Texel
VVV Texel organiseert samen met een grote groep Texelse bedrijven op donderdag 7 april 2016 de Inspiratiedag Texel. Je wordt op z’n Texels ondergedompeld in al het moois dat het eiland te bieden heeft. Denk daarbij aan spannende juttersverhalen bij Juttersmuseum Flora, een solextour en een bezoek aan Kaasboerderij Wezenspyk. De dag wordt afgesloten met een borrel. Het is mogelijk om te blijven overnachten en de volgende dag nog een bezoek te brengen aan Ecomare.

Al zin gekregen om Texel zelf te ervaren? Meld je dan nu aan voor de Inspiratiedag Texel op texel.net/inspiratiedag


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!