Kruitbosch Mobility Days in De RijtuigenloodsKruitbosch Mobility Days in De Rijtuigenloods
Back Back Locaties

Kruitbosch Mobility Days in De Rijtuigenloods

25 oktober 2022

Het evenementenseizoen draait op volle toeren! Ook De Rijtuigenloods heeft de afgelopen maanden weer veel mooie beurzen, congressen en bedrijfsfeesten mogen verwelkomen. De Kruitbosch Mobility Days was er hier één van. Op 12 en 13 september organiseerde Kruitbosch hun dealerevent om hun dealers en leveranciers te informeren en inspireren. De industriële Rijtuigenloods was het passende puzzelstukje in hun zoektocht naar de perfecte locatie. 

In de  zoektocht naar een geschikt locatie heeft Kruitbosch voornamelijk gekeken naar de sfeer, ligging, duurzaamheid én de mogelijkheden om de ruimte te vullen met hun producten. ‘De Rijtuigenloods vinkte al snel al deze punten af. Het is een ruime, overzichtelijke locatie met een authentieke en duurzame sfeer welke ook nog eens perfect bereikbaar is met zowel de trein als auto’, aldus Kruitbosch.

Ontmoeten, inspireren en verbinden in een unieke omgeving

Met het tweedaagse evenement voor fietsdealers en -leveranciers bracht Kruitbosch 1.500 bezoekers samen. Na twee onzekere jaren konden zij eindelijk elkaar weer live ontmoeten. De dealers en leveranciers werden niet alleen geïnspireerd en geïnformeerd over alle (mobiliteits)ontwikkelingen in de fietswereld, maar konden tegelijkertijd ook de nieuwste collectie fietsen en fietsproducten/accessoires aanschouwen. Daarnaast was er gedurende het evenement voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Kruitbosch: ‘’Het evenement stond echt in teken van ontmoeting en verbinding!’

Organiseer jouw volgende evenement ook in De Rijtuigenloods

Wil jij net als Kruitbosch zo’n succesvol evenement organiseren op een unieke locatie? De Rijtuigenloods is dé perfecte locatie met een industrieel karakter. De locatie is uitstekend bereikbaar: op loopafstand van station Amersfoort en daarnaast beschikt de locatie over voldoende parkeergelegenheid. De Rijtuigenloods is gelijkvloers en je kunt er moeiteloos 2.000 personen ontvangen. De locatie beschikt over een grote zaal en daarnaast 15 subruimtes. Van dansvloer tot beurs en van optredens tot subsessies: er zijn veel verschillende settingen mogelijk. De historische treinwagons, authentieke spoorbielzen en roltakels vormen een sfeervol decor voor jouw evenement.

Geen stress, wij ontzorgen!

Kies je voor De Rijtuigenloods? Dan scheelt je dat veel energie, tijd en stress. Je krijgt namelijk ondersteuning van ervaren evenementenadviseurs, die je kunnen adviseren en inspireren met de beste ideeën van de tientallen evenementen die al in De Rijtuigenloods hebben plaatsvonden. De Rijtuigenloods beschikt over alle nodige faciliteiten: podia, schermen, licht- en geluidstechniek, een registratiebalie, cateringcorners.. Het staat allemaal al voor je klaar! Tenslotte biedt De Rijtuigenloods een breed aanbod aan heerlijke gerechten, gemaakt van streekproducten. Uiteraard kun je het menu perfect afstemmen op jouw evenement. 

Boek jouw evenement met zekerheid

 Bij De Rijtuigenloods begrijpen ze dat je niet verrast wilt worden door veranderende omstandigheden. Daarom kun je De Rijtuigenloods boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Dit fonds geeft je de mogelijkheid om je evenement bij calamiteiten kosteloos te verplaatsen tot 10 werkdagen voor je event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!