Back Back Nieuws

Kroonluchterverhuur ook in Spanje

12 februari 2008
Kroonluchterverhuur.NL opent deze maand een nevenvestiging in Spanje. Dit om de zuidelijke markt beter te kunnen bedienen. Kroonluchters van het bedrijf vinden al hun weg naar huurders in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Het in Beuningen (gld) gevestigde bedrijf Showlight verhuurt al jaren luxe kroonluchters en bezit vele identieke exemplaren en afmetingen. De kroonluchterverhuurder heeft ook 2 exemplaren van Europa’s Grootste Kroonluchter.

In eerste instantie heeft het bedrijf zich gericht op de Nederlandse markt en is hier intussen gerenommeerd verhuurder van kristallen kroonluchters. Al snel vonden buitenlandse klanten de weg naar de luxe sfeerbepalers en breidde het assortiment zich uit. Om aan de vraag te kunnen voldoen in de zuidelijke landen is er een nevenvestiging geopend in het Spaanse Alfaz del Pi (vlakbij Alicante). Vanuit dit bedrijf gaat de kroonluchterverhuurder eerst de exclusieve kroonluchters verhuren op de Spaanse- en later Portugese markt.

In de nieuwe vestiging is een eigen logistiek opgezet zodat belangrijke plaatsen als Madrid, Valencia, Sevilla en Barcelona bediend kunnen worden.

De opening van de Spaanse vestiging heeft geen gevolgen voor de voorraad in Nederland. Deze blijft onveranderd groot en divers. Onlangs kondigde het bedrijf aan zich ook verder te richten op de Duitse markt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!