Back Back Nieuws

Kromhouthal host Amsterdamse primeur van de Dag van de ZZP'er

31 maart 2016
De Dag van de ZZP’er vindt op 2 april plaats in De Kromhouthal aan het IJ. Tijdens het evenement worden de Freelancer of the Year Awards 2016 uitgereikt. Een Amsterdamse primeur na succesvolle eerdere edities in  Utrecht en Den Haag.
 
Robbie Sakkers, mede-initiatiefnemer Dag van de ZZP’er: 'We hebben gekozen voor dé ZZP-stad van Nederland, Amsterdam! Bij de Dag van de ZZP’er hoort een dynamische en inspirerende locatie. Al deze facetten hebben wij gevonden in Amsterdam Noord, het bruisende hart van de Amsterdamse zzp-community.’'
 
Ondernemersheld?
De Dag van de ZZP’er is een dag vol inspirerende en motiverende belevenissen gericht op ZZP’ers, freelancers en interim professionals. Er worden diverse seminars aangeboden en er is volop ruimte om te netwerken. Zo is er een netwerkmarkt met partners en seminars die ondernemers om ondernemers verder te helpen. Dit jaar krijgen ZZP’ers het antwoord op de vraag 'Ben jij een echte ondernemersheld?'. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards 2016, dit jaar door de Amsterdamse Burgemeester Eberhard van der Laan. 
 
Wie op 2 april niet live aanwezig kan zijn in De Kromhouthal, kan de Dag van de ZZP’er online volgen met #dvdzzp.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!