Back Back Nieuws

Krekels Promotiemateriaal opent nieuwe vestiging in Breda

26 april 2012
Krekels Promotiemateriaal heeft definitief vaste voet op Nederlandse bodem gezet. Op het industrieterrein Minervum in Breda opende Krekels onlangs officieel zijn nieuwe vestiging.

 

Opening vestiging Breda

Tijdens de feestelijke opening hieven tachtig relaties het glas in de 300 m2 grote showroom, waar ze onder het genot van hapjes en drankjes de uitgestalde Startenten, Dometenten, EventFlags, Banners, Vouwtenten en Popupwalls bewonderden.

 

Groei

Krekels BV timmert in de thuismarkt België ruim twaalf jaar flink aan de weg. Het bedrijf dat vlaggen, tenten, banners, beursmateriaal en dergelijke op maat produceert, heeft ook het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, bevestigt Christophe Krekels, eigenaar van Krekels BV. Christophe Krekels: ‘Dat hebben we te danken aan een snelle levering, goede service, grafische ondersteuning en goede after sales. Met de vestiging in Breda willen ons aandeel op de Nederlandse markt vergroten’.

 

Persoonlijke service en advies

Frans Jansen leidt als manager de Nederlandse vestiging van Krekels Promotiemateriaal. Hij is in zijn nopjes met de fonkelnieuwe vestiging van Krekels Promotiemateriaal in Breda. ‘In onze showroom kunnen klanten en prospects onze producten zien en ervaren, terwijl ze persoonlijke service en advies krijgen. Daar kan geen online shop tegenop.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!