Back Back Nieuws

Krachtige bundeling in de horeca uitzendbranche

24 februari 2017

Op dinsdag 21 februari jl. werd in Maastricht het contract getekend voor de overname per 1 maart a.s. van Bienvenue Hospitality door Ardilla B.V., de moedermaatschappij van Toppers Professionals, FreeJobz en UitzendKrachtig.

'De activiteiten van Bienvenue Hospitality passen perfect in onze portfolio'; aldus Teun ten Have (32) directeur-eigenaar. 'Toppers Professionals heeft haar thuisbasis in Doetinchem, UitzendKrachtig in Driebergen en FreeJobz in Amsterdam. Bienvenue bedient, vanuit Maastricht, de regio Zuid-Limburg.' 

Shooble

Maurice Koch van Bienvenue motiveert de verkoop van Bienvenue als volgt: 'Gelijktijdig met het opzetten van Bienvenue hebben wij het online planningssysteem ‘Shooble’ voor uitzendbureaus en horecaondernemingen opgezet. Shooble heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Wij moesten een keuze maken, die overigens niet gemakkelijk voor ons was. Doorgaan met deze twee mooie bedrijven was geen optie. Wij kennen Teun, maar ook zijn bedrijven, als gebruiker van Shooble. Wij vinden dat Bienvenue goed past bij de manier van werken van Teun.' 

Bienvenue Hospitality

Bienvenue biedt een totaalconcept bij bemiddeling van geclassificeerd en enthousiast horecapersoneel. In 10 jaar tijd is Bienvenue erin geslaagd om uit te groeien tot een toonaangevend uitzendbureau met een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers. De horeca is een branche waarin de behoefte aan personeel vaak onverwacht ontstaat, vandaar dat Bienvenue bekwaam horecapersoneel op afroep levert. De medewerkers worden geselecteerd op uitstraling, inzet, flexibiliteit. Bienvenue is een servicegerichte organisatie die met maatwerk inspeelt op de behoefte van horecaondernemers en festival-organisatoren. Door het persoonlijk contact en de korte lijnen kan men bogen op een lange relatie met haar opdrachtgevers. 

Andere bureaus uit de groep

FreeJobz (opgericht in 2000) is het Amsterdams uitzendbureau. Medewerkers kunt u tegenkomen tijdens festivals en events zoals in de Amsterdam Arena, of bijvoorbeeld tijdens beurzen in de RAI.

Toppers Professionals (opgericht in 2003) is een creatief, full-service projectbureau dat bedrijven en organisaties 24/7 h ondersteunt tijdens events, horeca, levert enquêteurs, promotieteams en niet te vergeten chauffeursdiensten.

UitzendKrachtig (opgericht in 2010) voorziet de markt al jaren van ervaren, flexibel horecapersoneel. Doordat alle intercedenten ruime ervaring hebben in de horeca-, catering en evenementenbranche, weten zij op elke locatie en evenement het juiste personeel te leveren.

Volledig digitaal

Alle vier horeca uitzendbureaus werken volledig digitaal. 'Dit levert, naast snelheid en bereikbaarheid, (24/7 h wie kan dat zeggen), ook veel voordelen op voor de opdrachtgevers. Zij hebben en houden volledig overzicht over hun opdrachten en de medewerkers die hun gaan versterken. De vier bedrijven werken met jonge mensen die opgeleid zijn voor de horeca of zich daarin al bewezen hebben', vertelt Ten Have.

'Het is tegenwoordig lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden, dat merken wij als horeca-uitzend-organisatie ook. Maar toch lukt het ons keer op keer om een sterk, professioneel en servicegericht team samen te stellen. Wij besteden veel aandacht aan de werving en selectie en daar waar nodig scholen wij bij. Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze opdrachtgevers alléén van goede service kunnen voorzien, wanneer onze medewerkers hiertoe geschikt zijn. Het gaat om de glimlach van de gasten, daar draait het bij ons om. Die glimlach doet ons en onze opdrachtgevers goed'.

 

Foto: Maurice Koch (links) en Teun ten Have toosten op de samenwerking.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!