Back Back Nieuws

Kop & Schouders breidt activiteiten uit

28 november 2008
Op 1 december start een nieuwe business unit bij HPP Kop & Schouders bestaande uit Gaby Kampschuur, Caroline Smit en Geert-Jan Middelkoop. Het accountteam gaat zich speciaal toeleggen op tailormade premiums en promotionele projecten voor o.a. A-merkfabrikanten en retailers.

Na jarenlang actief te zijn geweest in relevante sales, marketing en logistieke functies binnen en buiten de promotionele branche, bundelen zij hun krachten in HPP Kop & Schouders.

 

Bram Halters, algemeen directeur van  Kop & Schouders B.V."Wij zijn nu ruim 15 jaar actief in de markt op het gebied van business gifts, giveaways en fieldmarketing. Met deze uitbreiding vergroot HPP Kop & Schouders de kennis en ervaring om nationale accounts nog beter van dienst te kunnen zijn. De opzet van de nieuwe business unit is onderdeel van de ambities en meerjaren strategie en heeft de doelstelling om het bedrijf binnen 5 jaar richting top van de markt  loodsen".

Het bureau uit Bleiswijk wil zich verder specialiseren in de markt met aparte business units voor zowel (inter)nationale als lokale klanten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!