Kontent Structures bouwt World Tour of Frozen DreamsKontent Structures bouwt World Tour of Frozen Dreams
Back Back Nieuws

Kontent Structures bouwt World Tour of Frozen Dreams

01 mei 2019

Kontent Structures tentenverhuur en World Tour of Frozen Dreams slaan de handen ineen. In het MECC in Maastricht wordt in juni tijdelijke gekoelde ruimte van 20x85 meter gebouwd met daarin ijssculpturen, glijbanen en interactieve onderdelen.

World Tour of Frozen Dreams brengt het wereldberoemde International Ice and Snow Sculpture Festival uit Harbin (China) naar Nederland. In een compacte uitvoering wordt dit ijsfestival georganiseerd in het MECC te Maastricht. Zo'n 2.000 m² met een beleving van ijs, die door maar liefst 36 Chinese ijskunstenaars gecreëerd wordt.

Comfortabele Conference Room

Uniek is de ingebouwde 'Conference Room'. De ruimte meet 20x10 meter en is van het gekoelde gedeelte gescheiden door dubbel glas, zodat de totale ijsbeleving ervaren wordt, maar dan in comfortabele kamertemperaturen. De Conference Room is voorzien van alle functionaliteiten en is apart af te huren voor bedrijfsbijeenkomsten, presentaties etc.

Constante temperatuur

Kontent Structures is de totaalleverancier voor tijdelijke accommodaties uit Bodegraven. Zij plaatsen voor dit evenement een geïsoleerde tentaccommodatie die is uitgerust met ISO dakzeilen. Door deze dakzeilen blijft er een constante temperatuur in de gekoelde ruimte, wat een vereiste is voor dit ijsfestival. Vanaf 6 juli tot 1 september is het ijsevenement te bezoeken in het MECC te Maastricht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!