Back Back Nieuws

Koninklijke Beuk verzorgt arrenslee voor de Kerstman

15 december 2010
Op vrijdag 17 december 2010 maakt de Kerstman voor de 5e keer zijn entree in Noordwijk. Voor Koninklijke Beuk is wederom de eervolle taak weggelegd om de Kerstman tijdens zijn verblijf veilig te vervoeren met z’n eigen kerstbus. Deze kerstbus is ook te huren voor je eigen kerstevent.

 

Opvallende verschijning

Eén van de stijlvolle touringcars is met enorme stickers in winterse kerstsfeer gebracht. De kerstbus zal door de vrolijke lichtjes een opvallende verschijning zijn op de Noordwijkse wegen. De Kerstman gaat door de regio toeren om scholen, beurzen, winkelcentra en kerstmarkten te bezoeken. Ook brengt de kerstbus schoolkinderen naar het AON winterplein voor een gratis verblijf op de schaatsbaan. Als de Kerstman niet onderweg is valt de kerstbus te bewonderen op het, in kerstsfeer verlichtte, terrein van Koninklijke Beuk.

 

Lichtpunt in donkere winter

Noordwijk is voor het 5e jaar het lichtpunt in een donkere winter. In de kerken, theaters, hotels en cafés is er een gevarieerd aanbod aan concerten, toneelstukken, voordrachten, cabaret, muziek, zang en dans. Het AON Winterplein is het decor voor vele feesten en leuke kinderactiviteiten.

 

Diepere betekenis

Kerstdorp aan Zee is hiermee een aansprekend evenement voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Naast plezier en vertier is er ook aandacht voor de diepere betekenis achter de kerstgedachte. Het Kerstdorp aan Zee heeft actief 3 V’s uitgedragen: Vrede, Verdraagzaamheid en Vertrouwen in elkaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!