Back Back Nieuws

Komedie Welkom in de familie enthousiast ontvangen

01 december 2014
De toneelkomedie Welkom in de familie ging 16 november j.l. in première in het DeLaMar Theater te Amsterdam. De voorstelling werd enthousiast ontvangen in de pers. De Telegraaf gaf 4,5 ster en kopte ‘Verbaal boksen in heerlijke komedie’, Het Parool schreef ‘superieure ironie en geniale tirades’ (4 sterren). Vooral het acteerwerk werd geprezen; Theaterkrant schreef o.a.: ‘grandioos acteerwerk’. In combinatie met een kerstdiner, eindejaararrangement of Nieuwjaarsborrel zijn er nog kaarten te boeken voor deze toneelhit met o.a. Peter Blok, Hajo Bruins en Jacqueline Blom (allen bekend van Penoza).

Welkom in de familie
De succesvolle zakenman en opgewekte levensgenieter Marcel staat op het punt om voor de eerste keer vader te worden. Hij is uitgenodigd voor een diner bij zijn zorgzame zus Elisabeth en geleerde zwager Pierre, waar ook hun gezamenlijke jeugdvriend Victor aanschuift. In afwachting van de komst van zijn jonge carrièrevrouw Anna, wordt Marcel overstelpt met vragen over zijn toekomstige vaderschap. Maar wanneer Marcel de vraag wordt voorgelegd of hij al een naam voor het ongeboren kind heeft, zorgt zijn antwoord voor verhitte discussies binnen de familie en krijgt de avond een totaal onverwachte wending.

Groepsarrangementen
Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is mogelijk. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Fotografie: Leo van Velzen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!