Kom langs bij de grootste fietsenzaak van Utrecht!Kom langs bij de grootste fietsenzaak van Utrecht!
Back Back Nieuws

Kom langs bij de grootste fietsenzaak van Utrecht!

21 februari 2019

De derde megastore van Mantel.com wordt binnenkort in Utrecht geopend. De winkel is te bezoeken in The Wall en opent naar verwachting in het voorjaar van 2019. The Wall valt direct op als je langs de A2 rijdt. Of je nu een fiets zoekt voor woon-werkverkeer, op zoek bent naar een nieuwe fiets voor je zoon of dochter of fanatiek aan wielrennen doet in je vrije tijd. Voor iedere fietser en iedere wens is er meer dan genoeg keuze in deze megastore. Kom je binnenkort een keer langs?

Een prachtige winkel van 4000m2

Niet voor niets dan deze megastore een megastore worden genoemd, de winkel heeft een oppervlakte van 4000m2! E-bikes, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes, het is er allemaal te verkrijgen. Je bent in het voorjaar van harte welkom. De fietsenwinkel in The Wall is goed bereikbaar en biedt over voldoende parkeergelegenheid. Van fietsen tot aan fietskleding en van onderhoud tot aan voeding, alles wat je op de website van Mantel kunt bestellen, is ook te vinden in de winkel.

Ontvang advies van een van de specialisten

Bij Mantel zijn enkel verkopers in dienst die je goed kunnen adviseren over de fietsen en bijbehorende accessoires uit het aanbod. Merk je dat je behoefte hebt aan ondersteuning tijdens een fietsrit, wil je vooral een stevige fiets kom jouw zoontje of dochtertje mee te kunnen vervoeren of heb je andere wensen waar je fiets aan moet voldoen. Kom in het voorjaar langs en geef jouw wensen door aan het team van Mantel. Er wordt aandachtig naar je geluisterd en je ontvang advies over de fiets die het beste op deze wensen aansluit. Kies voor een sportief dagje weg naar Utrecht en bezoek het prachtige complex van The Wall!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!