Koetshuis Nova Zembla geopend voor zakelijke eventsKoetshuis Nova Zembla geopend voor zakelijke events
Back Back Nieuws

Koetshuis Nova Zembla geopend voor zakelijke events

28 januari 2019

Midden in het nationaal Park Zuid-Kennemerland, op 20 minuten afstand van Schiphol bevindt zich Koetshuis Nova Zembla, een exclusieve locatie op Landgoed Duin & Kruidberg. De deuren van het authentieke Koetshuis Nova Zembla zijn in 2015 officieel geopend en wordt nu gebruikt als vergader- en evenementenlocatie.

Koetshuis Nova Zembla is gebouwd in 1899 en werd aanvankelijk gebruikt als koetshuis, butlerswoning en stalgebouw van de familie Cremer en hun gasten. In 1920 zijn de stallen omgebouwd tot woningen voor nazaten van Jacob Theodoor Cremer. In de koude wintermaanden werd het door de familie Cremer als woonhuis gebruikt, omdat het landhuis erg lastig warm te krijgen was. Landgoed Duin & Kruidberg gebruikte het Koetshuis tot voor kort als werkruimte voor de technische dienst, kantoorruimte en opslag. Tegenwoordig staat Koetshuis Nova Zembla  volledig ter beschikking voor onze gasten en is men hier van harte welkom voor bijeenkomsten, barbecues, inspiratiesessies, autolanceringen, teambuildingactiviteiten en (zakelijke) bijeenkomsten.

Over Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in Santpoort-Noord en is van origine het grootste woonhuis van Nederland. In het landgoed zijn nu een viersterrenhotel, congrescentrum, Michelinster-restaurant De Vrienden van Jacob en Brasserie & Loungebar DenK gevestigd. Het hotel biedt 75 kamers, vijf authentieke stijlkamers en tien moderne conferentiezalen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!