KNVB Campus opent deuren voor eventmanagers en -bureausKNVB Campus opent deuren voor eventmanagers en -bureaus
Back Back Nieuws

KNVB Campus opent deuren voor eventmanagers en -bureaus

14 maart 2017

Op dinsdag 7 maart organiseerde de KNVB Campus haar tweede open dag. Dit keer speciaal voor alle eventmanagers en eventbureaus.

Peter Blangé

Rond 16.00 uur werden alle gasten verwelkomd op het Oranjeplein, waar de aftrap werd gegeven door oud-topvolleyballer en presentatie- en innovatiemanager van de KNVB Peter Blangé.


Bart van Soest
Na de opening was het de beurt aan de tweede spreker Bart van Soest. Bart is toernooidirecteur van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal: UEFA Women’s EURO 2017/2020. Hij vertelde over de evenementen die de KNVB organiseert en het Europees kampioenschap dat deze zomer in Nederland plaatsvindt. Ook lichtte hij een tipje van de sluier over het Europees kampioenschap van 2020. Als klap op de vuurpijl kregen de gasten door Bart twee kaartjes aangeboden voor de oefeninterland van het Nederlands Elftal tegen Italië op 26 maart.

Rondleiding

Aansluitend is er door het KNVB Campus team een rondleiding geven over het KNVB Campus terrein. Na een blik in het Trainingscentrum, Teamhotel en Sportmedisch Centrum en het bijwonen van een KNVB Campus Clinic hebben we de geslaagde middag afgesloten met een gezellige borrel in de Sportbar van het Trainingscentrum.

Ook benieuwd wat de mogelijkheden van de KNVB Campus zijn? Neem dan een kijkje op www.knvb.nl/campus

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!