Back Back Nieuws

Kim Holland en Tim Coronel spreken tijdens EvenementContact

29 januari 2016
EvenementContact is niet alleen dé plek om je te laten informeren bij één van de 320 exposanten, maar ook de plek om je te laten inspireren tijdens één van de 17 kennis – en inspiratie sessies. We lichten alvast twee sprekers uit.

Ondernemen in de grootste branche
Kim Holland, een verrassende keynote speaker tijdens EvenementContact. Ze is een brok Hollandse passie. En juist haar naam Holland bleek een sterke zet.  Wat is haar geheime ingrediënt in de unieke bedrijfstak, waar weinig vrouwen de broek aan hebben. Met veel humor maar ook heel gedreven kan  ze vertellen over haar specifieke manier van bedrijfsvoering. Tijdens EvenementContact zal ze vertellen over hoe haar naam een merk is geworden. Over haar liefde voor internet en haar soms ludieke oplossingen voor vele de vele uitdagingen in de grootste branche ter wereld.

Eat my Dust
Tim Coronel is een van de beroemde tweelingbroers. Beide broers wisten de weg naar het circuit snel te vinden. Tim houdt van uitdagingen en avontuur en dat blijkt wel uit zijn totaal onverwachte deelnames aan de rally der rally’s; de Dakar Rally. Naast talent voor racen, heeft Tim ook zakelijk talent. Samen met zijn broers exploiteert hij een aantal kartbanen, een lasergame centrum en een watersportcomplex. Top-ondernemer, avontuurlijk, ambitieus, met doorzettingsvermogen en de nodige dosis lef. Tijdens EvenementContact zal hij zijn mede-branchegenoten vertellen over Personal Branding en zijn kijk op Social Media.

Tim en Kim spreken allebei in het RAI Inspiratietheater. Respectievelijk om 11.00 uur en 13.30 uur. Via evenementcontact.nl kun je het complete sprekersprogramma vinden en kun je kosteloos een bezoekerskaart aanvragen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!