Kijk rond in de virtuele showroom van Bridge Event FacilitiesKijk rond in de virtuele showroom van Bridge Event Facilities
Back Back Nieuws

Kijk rond in de virtuele showroom van Bridge Event Facilities

14 juni 2017

Maandenlang is er hard gewerkt aan de realisatie van een showroom, de perfecte manier om klanten en prospecten te laten inspireren wat Bridge Event Facilities mogelijk kan maken. Van oudsher een technisch bedrijf maar inmiddels is Bridge EF uitgegroeid tot totaalleverancier voor beurzen, congressen en evenementen.

De aankondiging

Op woensdag 10 mei publiceerde Bridge Event Facilities de aankondiging van de uitbreiding, met onder andere de mededeling dat het kantoor en de magazijnen niet zouden verhuizen. Dat bracht vragen van leveranciers en klanten over wanneer en waar ze de showroom zouden mogen bezoeken, in de veronderstelling dat er een fysieke showroom in aanbouw was.

Het idee

Amper drie maanden geleden zijn de eerste stappen gezet in het gebruik van de gloednieuwe pluggin van AluVision: ‘SketchUp’. Toen begonnen met enkele losse ontwerpen voor klanten en de Bridge EF stand tijdens de Heman Inspiration Days en Event ’17. Nu is het zover dat een bestaande locatie (de Loods, Nijkerk) tot in detail uitgewerkt is als online showroom. Na een aantal weken finetunen is de showroom nu daadwerkelijk open voor publiek.

De showroom

Voor de showroom is er gekozen voor een beursindeling waar Bridge Event Facilities haar nieuwste, mooiste, meest innovatieve standconcepten zal laten zien. Denk aan veel concepten met het modulaire standbouwsysteem (AluVision), (stand)inrichting in verschillende stijlen en alles wordt uit de kast gehaald op gebied van signing, printwerk en belettering. Laat je inspireren!

Hou de showroom in de gaten want Bridge Event Facilities zal regelmatig nieuwe ontwerpen toevoegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!