Kick-off Dutch Media Week 2019 in Beeld en GeluidKick-off Dutch Media Week 2019 in Beeld en Geluid
Back Back Nieuws

Kick-off Dutch Media Week 2019 in Beeld en Geluid

02 april 2019

Dutch Media Week, hét mediafestival van Nederland, vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 13 oktober in Hilversum. De festivalbezoeker ontdekt, wordt verrast en geïnspireerd door de bijzondere en actuele verhalen die er verteld worden over en met media. Dutch Media Week is de plek waar het kloppende hart van de media zich in alle facetten openbaart voor een breed publiek, scholieren en mediaprofessionals, voor jong en oud.

De succesvolle kick-off van Dutch Media Week 2019 vond afgelopen donderdag 21 maart bij Beeld en Geluid plaats. Door samenwerking met een groot aantal partners wordt het festival dit jaar groter, veelzijdiger en relevanter dan ooit. Er is veel aandacht voor innovatie en creatie, voor ontmoeten en leren, voor ontdekken en onthullen. Ook dit jaar biedt het festival een podium aan jonge en talentvolle mediamakers, radio- en televisiestudio's openen er hun deuren, er is een familiefestival met meet & greets met BN'ers en influencers, Mobile Movie Days, debatten met en voor makers en nog veel meer.

Het centrale thema van dit jaar is 'the heart of the story' met drie programmalijnen:

• Het creatieve hart: over het ontstaan van het verhaal
• Het technische hart: over het maken en delen van het verhaal
• Het publieke hart: over de context en impact van het verhaal

Het definitieve programma wordt 1 juli aanstaande bekendgemaakt.

Over Dutch Media Week

Dutch Media Week is hét mediafestival van Nederland waar the heart of the story centraal staat. Van 5 t/m 13 oktober 2019 kan heel Nederland - van jong tot oud, van gebruiker tot professionele mediamaker - zich onderdompelen in, laten verrassen en inspireren door en leren met media. Van creatie en techniek tot de impact die media hebben op ieders leven. Een festival waarin bijzondere en actuele verhalen van - en over - media verteld en ontdekt worden.

Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!