Back Back Nieuws

Kerstbomenlabyrint in Roermond

09 november 2010
Hartje Roermond staat van 15 december tot en met 29 december in het teken van een uitzonderlijke kerstattractie. Op het stationsplein vormen meer dan 3.000 kerstbomen een labyrint met een minimale wandelroute van circa 1 km.

 

Hotspot voor zakelijke ontmoetingen

Het unieke kerstbomenlabyrint is niet alleen voor de individuele bezoeker interessant, maar ook een plek om zakelijk te netwerken. Perfect verzorgde kerstborrels, personeelsfeesten, recepties en kerstpakketbijeenkomsten in het sfeervolle Grandcafé paviljoen, met gratis toegang tot het labyrint.

 

'Roermond, that's Christmas'

Het labyrint maakt tijdens de komende feestdagen onderdeel uit van een sfeervol gedecoreerde binnenstad van Roermond, dat geheel in het teken staat van ‘Roermond, that’s Christmas’. Met het kerstbomenlabyrint haalt Roermond een unicum in huis. Niet eerder in Europa vertoont en gedurende vijf volle weken dagelijks te bezoeken van 12.00 tot 22.00 uur. In de avonduren is het labyrint sfeervol verlicht met duizenden lichtjes. De ambiance in de binnenstad van Roermond krijgt hiermee een bijzondere dimensie.

 

Bedrijven kunnen maatwerk en standaardarrangementen boeken via www.kerstbomenlabyrint.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!