Back Back Nieuws

Kennismaking met Engeland als MICE bestemming

18 mei 2010
MeetEngland, onderdeel van VisitEngland met als taak om de Engelse MICE industrie internationaal te vertegenwoordigen en te promoten, ziet binnen Europa nog veel groeimogelijkheden. Ook in Nederland. In het kader daarvan is onder meer een speciale website ontwikkeld meetengland.com, waar uitgebreide informatie voor de MICE business wereldwijd te vinden is.

Waar voor hun geld
MeetEngland’s Business Visitor & Events Manager Simon Gidman vindt dat Engeland zich om diverse redenen als een top MICE bestemming kan presenteren. Ten eerste, omdat Engelse MICE industrie incentive- en evenementenbedrijven waar voor hun geld bieden. 'Dit is niet uitsluitend dankzij het uitgebreide scala aan locaties en hun goede prijzen en concurrerende arrangementen, maar ook te danken aan het gemak waarmee Engeland bereikbaar is, de initiatieven van de regering om gratis toegang tot musea te verschaffen, de voordelige koers van de pond en de mogelijkheid om BTW terug te vorderen,' zo meent Gidman. 

Onbekende MICE bestemmingen
Met name de tamelijk onbekende MICE bestemmingen als Birmingham, Liverpool, Manchester en Newcastle hebben volgens Gidman verrassend veel te bieden.

Voor een nadere kennismaking met Engeland als MICE bestemming kun je terecht op meetengland.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!