Back Back Nieuws

KEGA en The Live House doen vandaag derde KISS

14 februari 2007
Vandaag vindt voor de derde keer het joint promotion event KISS van KEGA | promotional partners en The Live House plaats. KISS (Keep It Smart and Simple) is een marketingterm die veelvuldig gebruikt wordt. In combinatie met 14 februari, Valentijnsdag wordt ook bijna de letterlijke vertaling van het woord KISS gebruikt. Tijdens dit evenement kan iedereen het merk van zijn dromen vinden. Alle deelnemers hebben speed dates met potentiële partners. Verder oefent men tijdens een workshop hoe het maximale uit de relatie kan worden gehaald; is de relatie in balans? Er worden meer dan 200 merkverantwoordelijken verwacht.

Taxeren en balanceren
Het thema van dit evenement is ‘Taxeren en Balanceren’. Uit onderzoek dat KEGA | promotional partners eind vorig jaar heeft gehouden, is gebleken dat het bepalen van de waarde van de inbreng een zeer moeilijk punt is bij het aangaan van een joint promotion. Joint promotion speelt een steeds grotere rol in de marketingplannen van Nederlandse bedrijven. Het is daarom van belang dat marketeers op de hoogte worden gesteld van de valkuilen. Joint promotion goeroe René Hendriks licht toe waar je op moet letten bij het opzetten van een joint promotion, zodat de waarde van de inbreng van beide partijen in balans is. In de workshop wordt getaxeerd en gebalanceerd en oefenen de deelnemers met het bepalen van de waarde van de joint promotion.

Speeddating
Tijdens het event in 2006 is speeddating tussen merken voor het eerst geïntroduceerd. En het is nu al niet meer uit het event weg te denken. Dus ook dit jaar krijgen merkverantwoordelijken de kans om door dating het merk van hun dromen te ontmoeten.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!