Back Back Nieuws

Kees Janssen Theatre Productions en NEB Communicatieprojecten verder onder één naam

01 februari 2013
De bedrijven Kees Janssen Theatre Productions BV en NEB Communicatieprojecten gaan vanaf heden verder onder één naam: Kees Janssen Theatre Productions BV. De nieuwe naam sluit beter aan bij de specialisatie waar Kees Janssen vanaf 2007 voor heeft gekozen: het management van bijzondere acts en het produceren van theatrale concepten.

Ultieme vorm van live communicatie
‘Ik verkondig al vele jaren dat de eventbranche gebaat is bij specialisatie. Zes jaar geleden heb ik de daad bij het woord gevoegd met de oprichting van Kees Janssen Theatre Productions BV,’ vertelt Kees Janssen. ‘Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van theater als ultieme vorm van live communicatie. Van onze opdrachtgevers krijgen we vaak te horen dat we storytellers zijn, omdat we een visueel verhaal communiceren zonder woorden. Bij specialisatie hoort niet alleen een duidelijk profiel, maar ook een dito naam. De naam Kees Janssen Theatre Productions BV dekt de lading van onze bedrijfsactiviteiten. Door het loslaten van de naam NEB willen we duidelijk maken dat we geen eventbureau meer zijn. Dat is helder en transparant voor de markt.’

Acts en concepten
Kees Janssen Theatre Productions BV ontwikkelt bijzondere acts en theatrale concepten voor onder meer de opening van events of als vertaling van een thema. Het betreft acts uit alle denkbare genres: van cultureel klassiek tot hippe Urban circus- en dansacts, alsmede op maat gemaakte cross-overs tussen verschillende kunstdisciplines. De acts kunnen gekoppeld worden aan allerlei thema’s van events, zoals samenwerking, fusies, duurzaam, enzovoort.

Caroline Produceert
NEB (voluit: Nederlands Evenementen Bureau, in de loop der jaren omgedoopt tot NEB Communicatieprojecten) heeft ruim 27 jaar in de markt geopereerd. De naam van het bedrijf verdwijnt, maar de expertise blijft behouden. Caroline Janssen, mede oprichter van NEB, vestigt zich namelijk als freelance uitvoerend producent onder de bedrijfsnaam Caroline Produceert. ‘Feitelijk produceerde ik al vanaf 1986 meer dan 2500 projecten voor de zakelijke markt. Daarnaast ben ik interim directeur en manager events geweest in verschillende theaters,’ vertelt Caroline Janssen. Haar grote kracht ligt vooral in haar productionele ervaring, theaterervaring, kennis van locaties en van bijzondere acts.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!