Kasteel Vaalsbroek wint publieksprijs MeetingReviewKasteel Vaalsbroek wint publieksprijs MeetingReview
Back Back Nieuws

Kasteel Vaalsbroek wint publieksprijs MeetingReview

25 januari 2018

Afgelopen week nam General Manager Harro Menkhorst van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek samen met het salesteam de award in ontvangst voor beste meeting locatie van Nederland in de categorie XL. De eindbeoordeling kwam uit op een gemiddelde van een 9,3! 

Boeking, locatie, vergaderruimte en eten & drinken

 De zakelijke gasten van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek konden op de website van MeetingReview hun ervaringen delen met de locatie. De scores komen tot stand door een beoordeling over de boeking, locatie, vergaderruimte en eten & drinken. Marco Kole (MeetingReview): ‘Kronkelend door het Limburgse heuvellandschap toont zich het prachtige witte Kasteel Vaalsbroek. Deze luxe Bilderberg locatie is veel meer dan alleen het kasteel. Het weer is niet geweldig maar de hele ambiance geeft mij ook hier een heel blij gevoel. Het plaatje klopt maar overtreft mijn verwachting. Harro Menkhorst en zijn team zijn vanaf 1-1-2017 iedere week aan de slag gegaan met de verkregen feedback. In elk salesoverleg worden de weekresultaten besproken. Het resultaat is een hele hoge reviewscore maar dat past ook bij ‘Why settle for less’.

Meer prijzen te winnen

Door deelname aan de Publieksprijs van MeetingReview neemt Kasteel Vaalsbroek ook deel aan de Nationale Meeting Award De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. 

Nationale Meeting Award

 Op basis van 3 rondes worden de winnaars bepaald. De eerste ronde is de reviewscore op MeetingReview (Publieksprijs). In de tweede ronde worden de locaties onderworpen aan een objectieve kwaliteitscontrole, opgesteld door de Vergaderhamers. Deze objectieve kwaliteitscontrole zal bestaan uit een lijst van criteria waarop een score te behalen valt én een open vragenlijst over diverse thema's. Hieruit zal een top 3 per categorie worden geselecteerd. In de laatste ronde van de Nationale Meeting Award vindt een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury plaatst, waarbij uiteindelijk de beste meeting- en eventlocatie van Nederland zal worden gekozen.

De Nationale Meeting Awards worden op maandag 12 maart 2018 uitgereikt

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!