Karting Genk: ‘Home of the Champions’Karting Genk: ‘Home of the Champions’
Back Back Locaties

Karting Genk: ‘Home of the Champions’

28 juni 2019

Zo wordt Europa’s grootste outdoor circuit Karting Genk trots geduid. Op de imposante banen in de groenrijke omgeving van Belgisch Limburg race je letterlijk in de bandensporen van huidige Formule 1 racehelden. Regelmatig vliegen hier bekende racelegenden over het circuit. Karting Genk behoort tot de top van Europa voor professionals en biedt daarnaast legio uitdagende mogelijkheden en activiteiten om als leek van de racesport te genieten. Karten boost je adrenaline level, geeft focus en wakkert teamspirit en competitiegeest aan. De ideale, sportieve succesformule voor bedrijfsfeesten, relatie events, teambuilding, meetings en incentives. Plankgas naar Genk!

Exclusief voor jouw gezelschap

Primair wordt dit procircuit door professionals met een eigen kart gebruikt maar ook  als recreant, rookie of amateur kun je volop genieten van dit goed onderhouden, technische en razendsnelle circuit. Daag je vrienden, familie en collegae uit voor een wedstrijd. Wie is het snelst? Wie rijdt het slimst en wie is de ware kampioen?

Bestaat je gezelschap uit meer dan 25 personen dan kun je het pro-circuit Karting Genk geheel exclusief voor jouw evenement inzetten. Je event wordt van start tot finish gepersonaliseerd en je bedrijfslogo vind je overal in terug. Als organisator hoef je alleen voor de deelnemerslijst te zorgen, de rest nemen wij graag uit handen zodat je met je gasten volop kunt genieten van jouw kartevent. Het fun circuit is er voor kleinere gezelschappen die liever iets rustiger aan doen.

Wat je wens ook is: The circuit is yours!

Business meets pleasure

Vergaderen saai? Niet in de ‘kampioenensfeer’ bij Karting Genk! Hier zijn meetings productief én sportief. Twee modern uitgeruste meeting rooms met ruime terrassen staan tot je beschikking. Beiden geven een uniek uitzicht over het circuit wat een extra impuls aan je vergadering geeft. Meetings worden alleen gepland als er geen grote races zijn dus van geluidhinder is geen sprake. Wil je nog meer indruk maken laat je meeting dan plaatsvinden OP het circuit of maak het onvergetelijk door de combinatie met een kartactiviteit. Als je niet wilt of kunt karten kun je nog altijd wel meegenieten. Als anderen het circuit op zijn kun jij in de meetingrooms uitdagende workshops volgen of deelnemen aan alternatieve activiteiten als de Escape room of het Casino.

Brasserie  ‘A La Kart’

Waar hard gewerkt wordt moet ook goed voor de inwendige mens gezorgd worden. Maak een pitstop bij ‘A la Kart’. In de sfeervolle brasserie komt iedereen samen en vanuit deze locatie kijk je uit over het beroemde circuit: Room with a view. Bij de brasserie kun je terecht voor tapas en snacks, buffetten en ook voor een uitgebreide heerlijke maaltijd van het menu. Daarnaast organiseert de brasserie Bubbels & Bites bij de spetterende prijsuitreiking en verzorgen zij een  ongeëvenaarde killer BBQ.

Ontdek gastvrij Genk

Genk is centraal gelegen in de Euregio en heeft vele troeven. Thor Park vormt de Genkse hotspot voor technologie, energie en innovatie. In de Vennestraat, ook wel ‘Straat van de Zintuigen’ genoemd, geniet je van internationale keukens en C- Mine maakt extra duidelijk dat heden en verleden in Genk intens met elkaar verweven zijn. In Genk is veel te beleven en er zijn legio sfeervolle boutique- en designhotels om je bezoek aan het circuit en de regio te verlengen. Genk, biedt alle gastvrijheid van Limburg op één plek.

Extra cachet

Bij Karting Genk tillen ze je event graag naar een hoger niveau. Een videograaf of fotograaf kan je hele evenement sfeervol vastleggen zodat je het later keer op keer kunt herbeleven. Simulatoren en Virtual Reality racegames zijn enkele van de mogelijke toevoegingen net als charmante gridgirls, bekers tijdens de prijsuitreiking en bruisende champagne die je event extra cachet geven. Er zijn verschillende interessante parallellen tussen het circuit en het bedrijfsleven. In Genk komt het allemaal samen. Tijdens een dag karten, meeten en eten op het circuit leer je elkaar beter kennen, je focus vorm te geven en te ontspannen en vertrouwen tijdens pressie.

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!