Kan jouw live event ook online? Adviesrapport via jouweventonline.nlKan jouw live event ook online? Adviesrapport via jouweventonline.nl
Back Back Nieuws

Kan jouw live event ook online? Adviesrapport via jouweventonline.nl

06 april 2020

De markt staat stil, maar evisit is vol in beweging. Het Haagse bedrijf heeft (online) de koppen bij elkaar gestoken en gekeken hoe zij eventmanagers in deze periode kunnen helpen. evisit introduceert een gratis en vrijblijvend online tool, vanaf nu beschikbaar voor alle eventmanagers. In slechts drie minuten ontvangt de eventmanager een rapport met adviezen en tips hoe het geplande evenement online te organiseren is.

Met elkaar staan we sterk

Ruim 1,5 week geleden kwam het slechte nieuws. Premier Mark Rutte kondigde aan dat alle evenementen tot 1 juni bij wet verboden zijn. ‘Als marktleider in het ondersteunen van zakelijke eventmanagers bezitten wij een portie aanpassingsvermogen en kunnen wij als geen ander onder druk presteren’, aldus Ronald Heemskerk, Manager Operations van evisit. ‘Elkaar helpen en ondersteunen in deze gekke periode is juist nu essentieel. Als je een evenement niet fysiek kan organiseren, biedt online uitkomst. We kwamen er snel achter dat daar veel bij komt kijken en daar moet je elkaar bij helpen.’

Hoe werkt het?

Iedere eventmanager kan geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan www.jouweventonline.nl. Vul in drie minuten de vragen in over je huidige evenement en de eventmanager ontvangt direct een uitgebreid rapport over zijn/haar geplande event, boordevol advies en tips over hoe het geplande evenement online te organiseren.

Over evisit         

evisit werd opgericht in 1997 en is gevestigd in Den Haag. evisit is marktleider in het ondersteunen van zakelijke eventmanagers. Zij levert high quality software en diensten en biedt alle facetten voor de registratie van een evenement. evisit is als eerste eventregistratietool op 14 juli 2017 ISO27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle AVG/GDPR eisen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!