Back Back Nieuws

Kaartverkoop Dirty Dancing van start

09 november 2007
De kaartverkoop van de nieuwe theatervoorstelling Dirty Dancing is met de presentatie van de Nederlandse cast aan de pers in Beatrixtheater te Utrecht gisteren van start gegaan. De voorstelling is vanaf 9 maart te zien en als we Joop van de Ende Theaterproducties moeten geloven wordt het een voorstelling met zinderende passie. Uiteraard zijn er voor de zakelijke markt aantrekkelijke arrangementen beschikbaar om zo je eigen ‘time of your life’ te ondergaan.

‘Dat wil ik ook’. Dat is wat je bij de film denkt en dat is wat je voelt als je naar de passionele dansstijl van Dirty Dancing kijkt. Weg met de nette ballroom of pirouette op het ijs. Vanaf maart zal Nederland in de ban zijn van deze passionele dansstijl.

Dirty Dancing vertelt het muzikale verhaal over het upperclass meisje Francis ‘Baby’ Houseman, dat in de zomer van 1963 met haar ouders vakantie viert in Kellerman’s Vakantieclub. Het is saai, totdat ze kennismaakt met de stoere dansleraar Johnny Castle. Hij leert haar de Latijns-Amerikaanse dans. Een verhaal over liefde, dansen, vrijheid, klassenstrijd en spectaculaire dansscènes.

De theateruitvoering is een weergave van de film. Je waant je als toeschouwer een gast van de Kellerman’s Club waar het verhaal zich afspeelt. Met ruim vijftig Engelstalige hits uit de jaren ’60 en ’80 plus een reeks opwindende dansscènes is dit een ware muziek- en dansshow. Jette Carolijn van den Berg gaat de hoofdrol van Baby spelen. Jette’s tegenspeler Johnny Castle zal gespeeld worden door Martin van Bentem, die de rol momenteel met veel succes in Duitsland opvoert. Anouk van Nes en Chris Tates spelen de ouders van Baby: Jake en Marjorie Houseman.

 

Speciaal voor de zakelijke markt zijn er arrangementen waarin je onder andere uitgebreid kan dineren in de Kellerman’s Club en jouw danskunsten na het zien van de voorstelling in praktijk kan brengen in de Kellerman’s Disco. Zodat ook jij ‘I’ve had The Time of My Life’ overtuigend mee kan brullen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!