Back Back Nieuws

Jägermeister Icekarting event in de Uithof

21 april 2008
Jägermeister organiseerde het Jägermeister Icekarting event, een stoer en ijs- en ijskoud evenement. Locatie was De Uithof in Den Haag waar de schaatsbaan voor de gelegenheid omgebouwd was waardoor 600 genodigden konden racen in heats. Jagermeister wilde de horeca, slijterijen en toeleveranciers bedanken voor hun bijdrage aan het succes en organiseerde daarom het Jägermeister Icekarting event.

Racebroeders Tim & Tom Coronel beten het spits af en deelden hun racekennis met de aanwezigen. Geen enkele deelnemer slaagde erin om het baanrecord (41,17sec) van Tim Coronel te breken. Ook kon men onbeperkt skiën en werden er snowboardclinics georganiseerd. Natuurlijk mochten de Jägermeister Moving Icebar, de Jägerettes en DJ’s niet ontbreken.

Zesde merk geïmporteerd gedistilleerd
Aanleiding voor het evenement is het succes van de wereldberoemde kruidenlikeur. Jägermeister maakt de laatste jaren een flinke groei door. Wereldwijd groeide het merk zelfs explosief en neemt het een stevige plek in op de Top 10 sterke drank. Jagermeister wilde de horeca, slijterijen en toeleveranciers bedanken voor hun bijdrage aan dit succes en organiseerde daarom het Jägermeister Icekarting event. In Nederland is de kruidenlikeur sinds 1964 op de markt met de beroemde slogan ‘alleen als ie ijs- en ijskoud is’. Ook hier groeit het merk jaarlijks en is het inmiddels het zesde merk geïmporteerd gedistilleerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!