Back Back Nieuws

JW Roy tekent voor The Entertainment Group

17 september 2007
Componist JW Roy heeft een meerjarige publishing overeenkomst met The Entertainment Group Publishing gisteren ondertekend. JW Roy heeft als kick-off van de overeenkomst zijn bijdrage geleverd aan tien songs op het nieuwe album ’Hemel Nr. 7’ van Guus Meeuwis. Dit album, met onder andere de nummer 1 hits Tranen Gelachen en Proosten, is sinds afgelopen vrijdag in de winkel verkrijgbaar.

JW Roy is razend enthousiast over zijn keuze: “ Ik leerde The Entertainment Group kennen via Guus Meeuwis en ik heb het genoegen met hem mee te mogen schrijven en zingen. Toen ik op een mooie augustus dag bij The Entertainment Group binnen stapte, zag en voelde ik wat voor bruisende en verfrissende club mensen het is. Zeker in woord, daad, plannen en uitvoering. The Entertainment Group onderscheidt zich, in mijn ogen, op elk vlak in de muziek business. Bruisend en verfrissend! Ik ben blij nu onderdeel uit te maken van deze club. Laat de toekomst maar beginnen! ”

Peter van Krimpen, Manager Publishing van The Entertainment Group zegt over de komst van JW Roy: “Ik ben vanzelfsprekend zeer tevreden dat een talentvolle componist/tekstdichter als JW Roy heeft besloten zich bij ons aan te sluiten. JW verstaat de kunst om liedjes te schrijven die je meteen beetpakken en niet meer loslaten. Juist daarom ben ik ervan overtuigd dat we in de toekomst nog veel van zijn songs gaan horen op radio en tv. Niet alleen vanuit The Entertainment Group hebben we al een groot arsenaal artiesten waar regelmatig songs voor worden gezocht maar zeker ook daarbuiten ben ik ervan overtuigd dat JW’s songs zijn weg zullen vinden.”

The Entertainment Group is een snelgroeiend bedrijf dat zeer actief is in vele disciplines op het gebied van entertainment. Zo produceert zij onder andere bedrijfsevenementen, concerten en TV programma’s, doet boekingen en verzorgt het management voor vele Nederlandse artiesten en personalities, waaronder Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange, Leco van Zadelhoff, Ellemieke Vermolen en Floortje Dessing. Daarnaast ontwikkelt zij voor het bedrijfsleven crossmediale entertainment concepten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!