Back Back Nieuws

JVR audiovisual neemt Mazzo Events over

18 september 2006

JVR audiovisual heeft Mazzo Events overgenomen. De activiteiten en medewerkers van Mazzo zijn ondergebracht bij JVR audiovisual op de vestiging in Lijnden. De activiteiten van Mazzo Events worden binnen JVR audiovisual vooralsnog onder de naam Mazzo by JVR voortgezet.

Beide partijen zeggen verheugd te zijn met de samenwerking 'omdat dit een nog sterkere positie binnen de Amsterdamse regio geeft'. Daarbij versterken een vijftal medewerkers van Mazzo Events het totale team van JVR.

JVR audiovisual is een full service facilitair bedrijf dat onder meer volledige technische ondersteuning verzorgt bij congressen, sport- en muziekevenementen, bedrijfspresentaties, televisieshows en beurzen. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Avesco plc met zusterbedrijven in Engeland, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Mazzo is al langer dan 25 jaar een begrip in Amsterdam op het gebied van verhuur van audiovisueel apparatuur voor grote en middelgrote culturele manifestaties en publiek- en bedrijfsevenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!