Jurgen Moors gekozen als bestuurder European Cities Marketing Jurgen Moors gekozen als bestuurder European Cities Marketing
Back Back Nieuws

Jurgen Moors gekozen als bestuurder European Cities Marketing

07 juni 2019

Tijdens de International Conference & General Assembly of European Cities Marketing (ECM) in Ljubljana, werd Jurgen Moors  gekozen als nieuw lid van het ECM bestuur. ECM is de associatie voor toerisme organisaties, convention bureaus en city marketing organisaties in Europa. Momenteel zijn 120 steden lid van ECM en zijn er ambitieuze groeiambities voor de toekomst. Jurgen is tevens directeur van Maastricht Convention Bureau.

Bestuurders zien toe op de prestaties en doorontwikkeling van de associatie (opgericht in 1901) en worden aangesteld voor een termijn van drie jaar, die eventueel met een tweede termijn verlengd kan worden. De aanstelling komt op een uiterst belangrijk moment aangezien het Franse hoofdkantoor van de organisatie momenteel een nieuwe toekomstvisie en strategie ontwikkelt. Naast Maastricht zijn o.a. steden als Madrid, Londen, Kopenhagen, Helsinki en Amsterdam vertegenwoordigd in het bestuur.

directeur Maastricht Convention Bureau

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!